Γυναικοκτονία στη Δράμα| Τα ευρήματα από την ιατροδικαστική εξέταση

Share on:

Τρόμο προκαλεί η ιατροδικαστική εξέταση για τη δολοφονία της 59χρονης στη Προσοτσάνη Δράμας από το σύζυγο της, ο οποίος στη συνέχει αυτοκτόνησε.


Τα ευρήματα από την ιατροδικαστική εξέταση δείχνουν ότι ο 64χρονος δράστης της νέας γυναικοκτονίας στη Δράμα την πυροβόλησε δύο φορές, μία πισώπλατα και μία στον θώρακα χωρίς να προλάβει να δώσει μάχη για τη ζωή της. Σύμφωνα μάλιστα με τα στοιχεία της δολοφονίας, η 54χρονη έπεσε νεκρή στο σαλόνι του σπιτιού της ενώ ο 64χρονος δράστης αυτοκτόνησε στο μπάνιο. Με χοντρά σκάγια, σαν αυτά που χρησιμοποιούν συνήθως όσοι κυνηγούν αγριογούρουνα πυροβόλησε και σκότωσε την 60χρονη εν διαστάσει σύζυγό του ο 64χρονος στην Προσοτσάνη Δράμας, επειδή η γυναίκα είχε αποφασίσει να φύγει από το σπίτι τους έχοντας ζητήσει διαζύγιο.

Η έκθεση του ιατροδικαστή Νίκου Κιφνίδη αποκάλυψε ακόμα ότι η 59χρονη, η οποία δεν έφερε σημάδια πάλης ή προηγούμενης σωματικής κακοποίησης, πυροβολήθηκε αρχικά πισώπλατα και στη συνέχεια στον θώρακα (συνολικά δύο φορές), με το θάνατό της να είναι ακαριαίος.

Επειτα από περίπου μισή ώρα, ο 65χρονος, ο οποίος φαίνεται να είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ, πήγε στο μπάνιο, μπήκε στη μπανιέρα και έστρεψε την κυνηγετική καραμπίνα στην κοιλιακή του χώρα. Με τη βοήθεια μας τσιμπίδας που πήρε από το τζάκι, πάτησε τη σκανδάλη, κόβοντας το νήμα και της δικής του ζωής.

Valuenews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE