Γυναίκα στο Ηράκλειο αντιμετώπισε με πλάστη ληστή που εισέβαλε σε μίνι μάρκετ

Share on:

Άμεσα αντανακλαστικά και γενναιότητα επέδειξε γυναίκα απέναντι σε επίδοξο ληστή που εισέβαλε, νωρίς το πρωί σε μίνι μάρκετ του Ηρακλείου και με την απειλή ματσέτας επιχείρησε να αρπάξει τις εισπράξεις. Όμως, δεν υπολόγισε την αντίδραση της γυναίκας που όχι μόνο δεν τρόμαξε μπροστά στη θέα της ματσέτας, αλλά απάντησε με …πλάστη, αναγκάζοντας τον επίδοξο ληστή να τραπεί σε φυγή.

Το περιστατικό, σύμφωνα με τα όσα έκανε γνωστά σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ο γιος της γυναίκας, συνέβη γύρω στις 6 το πρωί της Τετάρτης (21/2) και καταγράφηκε από κάμερα κλειστού κυκλώματος. Στο βιντεοληπτικό υλικό φαίνεται ο δράστης να εισβάλει στο μίνι μάρκετ, έχοντας το κεφάλι του καλυμμένο με κράνος και κρατώντας στο χέρι την ματσέτα. Η 67χρονη Μαρία Ιερεμία ατρόμητη τον αποτρέπει με τη ματσέτα και ενεργοποιεί τον συναγερμό, αναγκάζοντας τον επίδοξο ληστή σε άτακτη υποχώρηση.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον γιο της γυναίκας, Κωνσταντίνο Ιερεμία, η χθεσινή δεν ήταν η πρώτη φορά που με όπλο τον πλάστη η μητέρα του αντιμετώπισε με επιτυχία ληστή.

Πηγή: ΕΡΤ


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE