Γυναίκα παρασύρθηκε και διαμελίστηκε από βυτιοφόρο| Σοκάρουν οι μαρτυρίες

Share on:

Μεγάλη τραγωδία το πρωί της Τετάρτης στην περιοχή της Μηχανιώνας, στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, όταν μια γυναίκα παρασύρθηκε από βυτιοφόρο με αποτέλεσμα να πεθάνει.

Πήγαινε στην εκκλησία

Όλα συνέβησαν περίπου στις 08:45, όταν η γυναίκα διέσχιζε την οδό 28η Οκτωβρίου. Η ηλικιωμένη γυναίκα επιχειρούσε να διασχίσει τον δρόμο θέλοντας να κατευθυνθεί προς τον Οικουμενικό Πατριάρχη, την εκκλησία της περιοχής. Καθώς όμως ο δρόμος ήταν κλειστός προσπαθώντας να περάσει πίσω από το βυτιοφόρο δεν αντιλήφθηκε ότι έκανε όπισθεν, όπως ούτε και το βυτιοφόρο πρόσεξε την γυναίκα που στεκόταν από πίσω.
Τα τραύματά της ήταν τόσο βαριά, που οι μάρτυρες και κάτοικοι της περιοχής, δεν κατάφεραν να την αναγνωρίσουν. Η άτυχη γυναίκα παρασύρθηκε από το μεγάλο όχημα με αποτέλεσμα να διαμελιστεί.

Σοκαριστικές μαρτυρίες

«Το βυτιοφόρο της πολτοποίησε το κεφάλι» ανέφερε ο άνδρας.

«Βγήκε από τα αυτοκίνητα δεν την πρόσεξε ο οδηγός, έπεσε πάνω της και πολτοποίησε το κεφάλι της» είπε κάτοικος της περιοχής ο οποίος ήταν μπροστά στο περιστατικό κατά το οποίο έχασε τη ζωή της η ηλικιωμένη γυναίκα. «Δεν μας άφησαν να δούμε ποια είναι, εάν είναι δικιά μας» συμπλήρωσε.


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE