Γούντι Άλεν |  Θα σκεφτόμουν να γυρίσω ταινία στην Αθήνα

Share on:

Ο Γούντι Άλεν ήρθε για δυο μέρες στην Αθήνα για να δώσει συναυλία στο Ηρώδειο και να παρουσιάσει την καινούργια του ταινία «Γυρίσματα της τύχης», γυρισμένη εξ ολοκλήρου στο Παρίσι, στα Γαλλικά. Είναι η πεντηκοστή ταινία μιας μεγάλης καριέρας που ξεκίνησε σχεδόν πριν 70 χρόνια.

Σε μια εκ βαθέων συνέντευξη, μίλησε στην ΕΡΤ και στην εκπομπή «Στο κέντρο» με τον Γιώργο Κουβαρά, η οποία θα προβληθεί αύριο το βράδυ στις 22.00.

Ο 87χρονος δήλωσε ότι θα ενδιαφερόταν να κινηματογραφήσει στην Αθήνα, την οποία γνωρίζει. «Αν είχα μία ιστορία που θα έβγαζε νόημα να γυριστεί στην Αθήνα, θα μου άρεσε πάρα πολύ, θα ήταν τέλειο», λέει αν και παραδέχεται: «Συνήθως δε σκέφτομαι τις ιστορίες έτσι. Συνήθως μου έρχεται μία ιδέα».

Με αφορμή τις ταινίες Coup de chance και Match point, μιλάει και για το ρόλο της τύχης στη ζωή: «Πάντα ακούω ανθρώπους να λένε “φτιάχνω την τύχη μου”. Καταλαβαίνω ότι είναι σημαντικό να δουλεύεις σκληρά, να μελετάς, να κάνεις ό,τι καλύτερο μπροείς για ό,τι μπορείς να ελέγξεις. Υπάρχει όμως ένα τεράστιο κομμάτι της ζωής σου όμως – και δε θέλει να το παραδέχεται ο κόσμος αυτό γιατί είναι τρομακτικό- που ορίζεται από την τύχη. Μπορεί είσαι μία υπέροχη ιδιοφυία, αθλητής, συνθέτης, επιχειρηματίας, αλλά αν είσαι κακότυχος, τότε κρίμα Δεν το πιστεύω πως φτιάχνουμε την τύχη μας. Πιστεύω ότι τη φτιάχνουμε σε κάποιο βαθμό. Ο κόσμος όμως πάντα υπερβάλλει γι αυτόν τον βαθμό», σημειώνει.

Πηγή: ΕΡΤ


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE