Γλυφάδα | Στο μικροσκόπιο οι σχέσεις του “Άρη” με την εφοπλιστική οικογένεια

Share on:

Ποιος είναι ο τελευταίος άνθρωπος με τον οποίο μίλησε ο Άρης; Υπήρχαν ύποπτες κινήσεις στο λογαριασμό του; Τον έδιωξαν από το σπίτι; Είχε προσωπικές διαφορές με την Μαρία Καρνέση; Γιατί κλείδωσε την Δέσποινα Καρνέση πριν τις δολοφονίες;

Απαντήσεις για αυτά τα ερωτήματα, αναμένεται να έχουν σταδιακά τις επόμενες ημέρες τα στελέχη του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, που ερευνούν τα κίνητρα που όπλισαν τον 76χρονο δράστη του μακελειού στη ναυτιλιακή της Γλυφάδας.

Σε πρώτη φάση, οι αρχές, θα επικεντρωθούν στα αποτελέσματα από τις άρσεις τηλεφωνικού και τραπεζικού απορρήτου, εξετάζοντας αν θα προκύπτουν χρήσιμα στοιχεία, που θα ρίξουν φως στις έρευνες. Οι αστυνομικοί που διαχειρίζονται την υπόθεση, δεν έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο “προσωπικών λόγων”, πίσω από το δολοφονικό ξέσπασα του δράστη, ελέγχουν όμως παράλληλα τις οικονομικές και επαγγελματικές σχέσεις του δράστη με την εφοπλιστική οικογένεια.

Μέχρι στιγμής, οι καταθέσεις από το περιβάλλον του 76χρονου, δεν έχουν αποκαλύψει λεπτομέρειες για τις σκέψεις του άνδρα από την Αίγυπτο πριν το μακελειό, όμως οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν να είχε εκφράσει τυχόν “ενοχλήσεις” σε κάποια επικοινωνία με φιλικό του πρόσωπο.

Με πληροφορίες του thetoc


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE