Γκλέτσος | Το καλοκαίρι θα καεί το πελεκούδι – Δεν θα προλαβαίνει ο Μητσοτάκης να σβήνει φωτιές – Συνέντευξη στην Valuenews.gr

Share on:

Ευθείες βολές στον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανό, εξαπέλυσε για μια ακόμη φορά ο εκ νέου υποψήφιος Περιφερειάρχης και γνωστός ηθοποιός Απόστολος Γκλέτσος.

Μιλώντας στην δημοσιογράφο Γιώτα Χατζηθεοδώρου, την Valuenews.gr και τον Ελλάδα FM, o κος Γκλέτσος υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι ο νυν Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας δεν έχει καν το σθένος να παραιτηθεί.

Σχολιάζοντας την απόφαση της Κυβέρνησης να αποστείλει αμυντικό εξοπλισμό στην Ουκρανία, είπε πως πρόκειται για μέγα λάθος που μας βάζει στη δίνη της Διεθνούς Προβοκάτσιας. Προέβλεψε μάλιστα ένα θερμό καλοκαίρι, κυριολεκτικά και μεταφορικά, συνέπεια – όπως είπε – των πολιτικών της Κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Ειδικότερα:

ΕΚ ΝΕΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ

«Έχω ανακοινώσει εκ νέου την υποψηφιότητά μου για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Την προηγούμενη φορά φτάσαμε κοντά, ήμασταν λίγο πριν το τερματίσουμε πρώτοι.

Έχουν γίνει πολλά άσχημα σε αυτή την Περιφέρεια και τώρα είναι σαν να μην υπάρχει κανένας. Όλα είναι στον αέρα.

Υπάρχει έλλειψη διοίκησης και ο κόσμος το βλέπει αυτό, το διαισθάνεται. Όταν δεν υπάρχει ο ηγέτης, ο άνθρωπος που να μπορεί ο κόσμος να ακουμπήσει πάνω του. Ένας άνθρωπος, ο οποίος βγήκε και είπε ότι υπήρχε εντολή μη κατάσβεσης. Το είπε και μετά το πήρε το πίσω, του βάλανε τον Μπένο, δεν κάνει κάτι για να καλυφθεί ο ίδιος θεσμικά. Δεν έχει το σθένος να παραιτηθεί και κάθεται εκεί και άγεται και φέρεται σαν και εγώ δεν ξέρω  τι. Από ποιον να γίνει έργο, από αυτόν που δεν υπάρχει».

ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

«Ήταν μεγάλο λάθος αυτό. Και μάλιστα από τις πρώτες ημέρες να στείλει όπλα. Από που και ως που; Κανείς δεν μας το ζήτησε επίσημα τουλάχιστον. Η Ουκρανία δεν ανήκει στο ΝΑΤΟ, δεν ανήκει στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Ήταν εντελώς λάθος, μας έβαλε στη δίνη της Διεθνούς Προβοκάτσιας. Σκεφτείτε τι μπορεί να συμβεί».

Ακούστε αναλυτικά :

Πηγή:Valuenews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE