Γιώργος Λιάγκας | Ξεσπάει για τον Πολυχρονόπουλο – «Όταν διατυμπανίζεται η φιλανθρωπία, θέλω να κάνω εμετό» (vid)

Share on:

Την επιφυλακτικότητα του σχετικά με τον δημιουργό της Κοινωνικής Κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος», εξέφρασε σήμερα το πρωί ο παρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας, μέσα από την εκπομπή Πρωινό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο κος Πολυχρονόπουλος φαίνεται να έπαιρνε χρήματα από το κράτος και τα χρησιμοποιούσε για προσωπική του χρήση.

Ο Γιώργος Λιάγκας, κατά την έναρξη της εκπομπής του είπε:

«Δεν θέλω να το παίξω μάγκας, αλλά δεν έπεσα από τα σύννεφα… έχω κι εγώ τους δικούς μου λόγους να βρίσκω τις δικλείδες ασφαλείας και να μην πέφτω από τα σύννεφα. Επίσης, όλους τους ανθρώπους που έχουμε μία αναγνωρισιμότητα, όλες αυτές οι φιλανθρωπικές οργανώσεις μας χρησιμοποιούν και τις χρησιμοποιούμε, γιατί πολλές φορές είναι και το φύλλο συκής της αμαρτίας μας, αν υπάρχει αμαρτία», είπε ο Γιώργος Λιάγκας και συνέχισε:

«Εγώ, λοιπόν, επειδή είχα προτάσεις να πάω στον “Άλλον άνθρωπο” να βοηθήσω, να μαγειρέψω… για κάποιο λόγο, διαισθητικά, αρνήθηκα να πάω να βοηθήσω. Θα μου πεις, στην κιβωτό του Κόσμου δεν πήγες; Πήγα… Δεν έχει σημασία και δεν το μετανιώνω. Το θέμα είναι ότι εδώ, κάτι μέσα μου με έτρωγε και είχα και κάποιες ενδείξεις τις οποίες δεν είναι ακόμα η ώρα να τις πω».

Λίγη ώρα αργότερα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε σε πολύ έντονο ύφος: «Εμένα όταν διατυμπανίζεται η φιλανθρωπία, μου έρχεται να κάνω και λίγο εμετό. Η φιλανθρωπία πρέπει να αποδεικνύεται ότι είναι τίμια και διαφανής. Όλοι έχουν βάλει λεφτά στον Άλλο Άνθρωπο, αισθάνονται μαλ…ς όλοι! Όλοι»!

πηγή:NEWSBEST


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE