Γιάννης Αντετοκούνμπο| Το μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε είναι να κυνηγάμε τα όνειρά μας

Share on:

Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος συνάντησε την οικογένεια Αντετοκούνμπο, τον Γιάννη, τον Θανάση, τον Κώστα, τον Αλέξη και τη μητέρα τους, Βερόνικα και μίλησε μαζί τους για την ταινία «Rise», τις θυσίες των γονιών τους και τα μηνύματα που περνά η παραγωγή της Disney που έκανε πρεμιέρα πριν λίγες μέρες.

«Με πήραν τηλέφωνο από την Disney το 2018 και μου είπαν να κάνουν μια ταινία για τη ζωή μας. Μια ταινία για τις θυσίες που έκαναν οι γονείς μας και τις επιλογές», λέει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Όπως ανέφερε και ο ίδιος η ταινία αφορά τη ζωή τους, τις θυσίες καθώς και το πως βρέθηκαν στην Ελλάδα, τι περάσανε οι γονείς τους προκειμένου να πάρουν ελληνική παιδεία και να γίνουν draft, να παίξουν στο ΝΒΑ.

«Το συζητήσαμε, μας άρεσε και αποφασίσαμε να το κάνουμε».

Από τη μεριά του ο Θανάσης, τόνισε ότι πολλά παιδιά θα ταυτιστούν με πολλούς χαρακτήρες της ταινίας.

«Η ταινία είναι το 5% των όσων βιώσαμε. Παιδιά που περνούν το ίδιο θα το νιώσουν στο… πετσί τους το συναίσθημα. Υπάρχουν χαρακτήρες, όπου το ένα άτομο είναι 5-6 άτομα που θα κάνουν αυτό το πράγμα».

Στη συζήτηση μπήκαν και τα μικρότερα αδέρφια, Κώστας και Αλέξης, λέγοντας πως δεν έχουν βιώσει τον ρατσισμό όπως τα αδέρφια τους.

Κώστας: «Δεν θα έλεγα ποτέ ότι έχω δεχθεί ρατσισμό από κάποιον στην ηλικία μου. Δεν ενιωσα ποτέ ρατσισμό στο σχολείο ή από τους φίλους μου».

Άλεξ: «Ο ρατσισμός που δέχεσαι έξω είναι από έναν άνθρωπο που δεν μεγάλωσε με σωστές αξίες και δεν ξέρει πως όλοι είμαστε ισάξιοι. Ο άνθρωπος αυτός δεν βλέπει τη διαφορετικότητα».

Στη συνέχεια ο Θανάσης είπε: «Ο λόγος που νιώθουμε Έλληνες είναι για άλλα τόσα και πολύ παραπάνω, ο κόσμος και τόσα παιδιά μας αγαπήσανε. Για αυτό αγαπάμε την Ελλάδα και την Εθνική μας. Η Ελλάδα είναι το σπίτι μας, εκεί μεγαλώσαμε, εκεί γεννηθήκαμε.

Τέλος, το μήνυμα που θέλει να περάσει η οικογένεια μέσα από την ταινία είναι ότι κανείς δε θα πρέπει να εγκαταλείπει τα όνειρά του.

«Να μην τα παρατάς ποτέ, να συνεχίζεις με σκληρή δουλειά. Ότι και να θες να γίνεις, συνέχισε να το κάνεις. Ακούς ότι λένε, αλλά πρέπει να συνεχίζεις. Μαθαίνεις την αδυναμία σου και γίνεσαι καλύτερος».

Valuenews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE