Γεωργιάδης για Καλλιάνο | Παρότι μου τηλεφώνησε, ο πατέρας του δεν πήρε ΜΕΘ γιατί δεν προβλεπόταν

Share on:

Απαντήσεις στις καταγγελίες του Γιάννη Καλλιάνου για την αντιμετώπιση στο «Αττικόν» νοσοκομείο όσον αφορά τον θάνατο του πατέρα του έδωσε σήμερα (29/04) ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο Άδωνις Γεωργιάδης εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στον Γιάννη Καλλιάνο και στην οικογένειά του και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο φακελάκι με τα 500 ευρώ που φέρεται να έλαβε ο θεράποντας γιατρός του πατέρα του βουλευτή της Ν.Δ.

«Θερμά συλλυπητήρια, ένας άνθρωπος έφυγε, ένας πατέρας έφυγε. Έχει κατατεθεί μήνυση εναντίον του γιατρού για το φακελάκι, η καταγγελία έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης», τόνισε στον ΑΝΤ1 ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Παρότι μου τηλεφώνησε, ο πατέρας του δεν πήρε ΜΕΘ γιατί δεν προβλεπόταν. Ως υπουργός Υγείας, δεν παρεμβαίνω στα κρεβάτια στις ΜΕΘ», ξεκαθάρισε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Υπενθυμίζεται ότι τόσο ο Γιάννης Καλλιάνος όσο και η μητέρα του αποκάλυψαν ότι ο θεράποντας γιατρός του πατέρα του βουλευτή της Ν.Δ. πήρε φάκελο με το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ, με τον καθηγητή αγγειοχειρουργικής να το διαψεύδει. «Έχει διαταχθεί ΕΔΕ για τις καταγγελίες στο “Αττικόν”», τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ακόμη, ο υπουργός Υγείας επισήμανε ότι «υπερασπίζομαι την τιμή και την υπόληψη των ιατρών του ΕΣΥ. Δεν θα σπιλώσουμε την τιμή και τη φήμη τους λόγω ενός περιστατικού. Πρέπει να βάλουμε ένα όριο, αυτοί οι άνθρωποι σώζουν ζωές».

Πηγή: parapolitika.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE