Φρούριο το Δικαστικό Μέγαρο Μεσολογγίου – “Πού είναι ο Μπάμπης”

Share on:

Σε πραγματικό φρούριο έχει μετατραπεί από νωρις σήμερα το πρωΐ το Δικαστικό Μέγαρο Μεσολογγίου, από όταν και απολογείται ο 50χρονος κρεοπώλης για να απολογηθεί , κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 30χρονου φίλου του Μπάμπη Κούτσικου, που έχει εξαφανιστεί από τις 4 Ιανουαρίου.

Ο 50χρονος είχε λάβει την προηγούμενη Πέμπτη προθεσμία για να απολογηθεί και σήμερα το πρωΐ αναμένεται να περάσει την πόρτα του ανακριτή.

Ισχυρότατες δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ έχουν αναπτυχθεί περιμετρικά των Δικαστηρίων, ενώ έχουν τοποθετηθεί κιγκλιδώματα, ώστε να μην είναι εθικτή η προσέγγιση κόσμου, καθώς οι αστυνομικές δυνάμεις φοβούνται επεισόδια από συγγενείς και φίλους του αγνοούμενου.

Όπως φαίνεται κα στα βίντεο έχουν συγκεντρωθεί μέλη της οικογένειας του 31χρονου οι οποίοι φωνάζουν “πού είναι ο Μπάμπης”. Ανάμεσά τους η μητέρα και η αδελφή του αλλά και πλήθος πολιτών.

Στο μεταξύ από χθες όπως έγραψε το tempo24:

Σε έναν ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο, τον μοναδικό στην Ελλάδα, έχουν εναποθέσει οι συγγενείς και οι Αρχές τις ελπίδες τους να βρουν τον αγνοούμενο Μπάμπη Κούτσικο, ο οποίος εδώ και 17 ημέρες δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

Για το λόγο αυτό έχει προσληφθεί ορκωτός εκπαιδευτής με ειδικό σκύλο ανίχνευσης ανθρώπινων υπολειμμάτων. Αυτό σημαίνει πως αν υπάρχει κάπου θαμμένη η σορός, ο συγκεκριμένος σκύλος θα είναι σε θέση να ανιχνεύσει την τοποθεσία.

Η ειδική ομάδα, έφτασε στο Μεσολόγγι, κατόπιν εντολής των Δικαστικών Αρχών της περιοχής που αποδέχθηκαν σχετικό αίτημα της οικογένειας. Αρκετοί συγγενείς συμμετέχουν από νωρίς το πρωί της Κυριακής, στις έρευνες.

Οι έρευνες έχουν εστιάσει σε σημεία της λιμνοθάλασσας και σε βάλτους της περιοχής.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του αγνοούμενου, Κώστας Δημόπουλος, μίλησε στο Mega σχετικά με τις απαντήσεις που έδωσε στις Αρχές ο κατηγορούμενος.

 «Εμείς, από την πρώτη στιγμή, εκφράσαμε την άποψη πως πρόκειται για μία πράξη που συμμετέχουν πολλοί δράστες. Δεν πιστεύω πως μέσα σε 50 λεπτά ο άνθρωπος αυτός μπορούσε να το κάνει. Και το καταγγείλαμε. Δικαίωση για την οικογένεια δεν είναι μόνο να μπουν στη φυλακή οι δράστες αλλά να εντοπιστεί αυτός ο άνθρωπος», είπε αρχικά, ενώ στη συνέχεια μίλησε για τις εξελίξεις των ερευνών.

 «Οι έρευνες συνεχίζονται, εθελοντές είναι στην πόλη. Υπάρχει μία ομάδα μετά από δικό μας αίτημα, η οποία είχε χρησιμοποιηθεί και στο δυστύχημα στα Τέμπη, και ήδη από χθες έχουν μεταβεί σε συγκεκριμένα σημεία, ακόμα και πηγάδια. Θέλω να πιστεύω πως αύριο αυτός ο άνθρωπος θα πει κάτι παραπάνω. Έχουμε μία μάνα και αδελφή που δεν μπορεί να αγαλιάσει η ψυχή τους και έναν άνθρωπο που απαντά με ‘’όχι’’. Πιστεύω πως θα έχουμε εκπλήξεις στο μέλλον».

Με πληροφορίες του tempo24


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE