Φρικτός θάνατος στην Αλεξανδρούπολη| Άνδρας διαμελίστηκε καθώς έψαχνε για φαγητό

Share on:

Ένας άνδρας έχασε τη ζωή του, τη Δευτέρα το πρωί, όταν διαμελίστηκε από ρομποτικό κάδο ανακύκλωσης του δήμου, που ήταν τοποθετημένος έξω από τη Λέσχη Αξιωματικών στην Αλεξανδρούπολη.

Όλα συνέβησαν περίπου στις 12, πλησίασε τον ρομποτικό κάδο πολτοποίησης απορριμμάτων, με σκοπό να ψάξει τα σκουπίδια.

Ωστόσο, η πόρτα του ρομποτικού κάδου έκλεισε αυτόματα με αποτέλεσμα να τον κόψει στα δύο και το μεγαλύτερο μέρος του σώματός του να εγκλωβιστεί μέσα στον πολτοποιητή. Σύντομα έγινε αντιληπτό από δημότη που καθώς πλησίαζε ήδη ένα πόδι να κρέμεται.

Αξίζει να σημειωθεί πως στον κάδο δεν υπάρχει καμία προειδοποιητική πινακίδα ώστε να εφιστά στους χρήστες του την προσοχή.

Σύμφωνα με το e-evros.gr, σοκαρισμένοι αυτόπτες μάρτυρες έτρεξαν στο σημείο για να βοηθήσουν τον άτυχο άνδρα, αλλά η κατάσταση ήταν πολύ σοβαρή. Στο σημείο βρέθηκαν άμεσα δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και ένα όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Αν και οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν πως το θύμα ήταν άστεγος, όπως αποδείχτηκε, αυτό δεν ισχύει καθώς η όψη του ρακένδυτου ανδρός παραπλάνησε όλους όσους τον είδαν στον κάδο.

Ο δήμαρχος της Αλεξανδρούπολης, Γιάννης Ζαμπούκης, αναφέρει για το περιστατικό:

«Δεν έχει γίνει σε επίσημο πλαίσιο ταυτοποίηση του ανθρώπου. Βγήκε πολτοποιημένος και πρέπει να ακολουθηθεί μια συγκεκριμένη διαδικασία. Όπως έμαθα μπήκε ολόκληρος μέσα στον κάδο, προφανώς ήταν άστεγος. Αυτός ο κάδος λειτουργεί με φωτοκύτταρο. Μόλις απομακρύνεται εκείνος που πετάει τα σκουπίδια τότε πέφτει το στόμιο. Εκείνος μπήκε μέσα στον κάδο κι για αυτό κατέβηκε το στόμιο. Η πρώτη εικόνα που αντίκρισε εκείνος που ειδοποίησε ΕΚΑΒ και πυροσβεστική ήταν ένα πόδι να κρέμεται», 

Παρακολουθήστε το βίντεο:

Πηγή:evrosgr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE