Φρίκη στα Σπάτα| Της επιτέθηκε στο σπίτι της μπροστά στην εγγονή της

Share on:

Τρόμο και φρίκη προκαλεί η σεξουαλική επίθεση που δέχτηκε γυναίκα από τον γείτονα της, στον κήπο του σπιτιού της, στα Σπάτα.
Η γυναίκα κατέθεσε μήνυση εναντίον του «αρπακτικού» που της επιτέθηκε για να εκτονώσει πάνω του τα αρρωστημένα του ένστικτα.

Πως έγινε η επίθεση

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει η 49χρονη γυναίκα, το περιστατικό έγινε στις 17 Μάϊου. Η ίδια βρισκόταν στον κήπο του σπιτιού της στα Σπάτα. Ξαφνικά ένιωσε ένα χέρι να την αρπάζει βίαια από πίσω. Γυρνώντας να δει, αντίκρυσε τον 69χρονο γείτονα της. Με κινήσεις που όπως είπε και η ίδια θύμιζαν πεινασμένο ζώο, την έσφιξε στην αγκαλιά του και άρχισε να την φιλάει. Παράλληλα προσπαθούσε να την αγγίζει σε όλο της το σώμα λέγοντας «Θα σου σκίσω τα ρούχα». Ήταν πολύ χυδαίος ενώ επίσης καθ’ όλη την διάρκεια είχε το χέρι του μέσα στο παντελόνι και αυνανιζόταν.
Σε κατάσταση σοκ βρισκόταν μετά η γυναικά ενώ ταυτόχρονα προσπαθούσε να τον απωθήσει από πάνω της. Μόλις τα κατάφερε μετέβη στο Τμήμα Ασφάλειας Σπατών και κατήγγειλε το συμβάν αναφέροντας μάλιστα πως όσα της έκανε έγιναν μπροστά στα μάτια της ανήλικης εγγονής της.


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE