Φρανσουά Ολάντ| Γαμπρός για πρώτη φορά στα 67 του

Share on:

Ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας επισημοποίησε τη σχέση του με την 50χρονη ηθοποιό Ζουλί Γκαγιέ.
Ο γάμος έγινε το Σάββατο 4 Ιουνίου και ο Φρανσουά Ολάντ με την αγαπημένη του ηθοποιό Ζιλί Γκαγιέ ανέβηκαν τα σκαλιά…του δημαρχείου της πόλης Τουλ.


Κράτησαν μυστικό τον γάμο τους ως την τελευταία στιμγή ,αποκάλυψε με αποκλειστικό ρεπορτάζ το τοπικό σάιτ lamontagne.fr, αναρτώντας μάλιστα στο λογαριασμό της ιστοσελίδας στο twitter μια φωτογραφία του ζευγαριού. Ο δήμαρχος της πόλης, Μπερνάρ Κομπ πάντρεψε τον πρώην προέδρο με την ηθοποιό.

Το ζευγάρι, όπως αναφέρει το ίδιο γαλλικό σάιτ, τη μυστική σχέση του οποίου είχε αποκαλύψει το περιοδικό Closer, το 2014, έχει αγοράσει ένα σπίτι στους λόφους της πόλης Τουλ, από το 2018. Ο Φρανσουά Ολάντ, ο οποίος υπήρξε βουλευτής της περιοχής Κορέζ και περιφερειάρχης, πριν γίνει πρόεδρος της Δημοκρατίας, δεν είχε ποτέ ξανά παντρευτεί στο παρελθόν και είναι η πρώτη φορά που αγοράζει ακίνητο εκεί.

Έχει τέσσερα παιδιά

Ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά με την Σοσιαλίστρια Σεγκολέν Ρουαγιάλ, αλλά ζούσαν ως σύντροφοι κάτω από την ίδια στέγη. Στη συνέχεια γνώρισε τη δημοσιογράφο Βαλερί Τριερβελέρ με την οποία πέρασε το κατώφλι του Μεγάρου των Ηλυσίων, χωρίς όμως να επισημοποιήσει τη σχέση τους.

Μάλιστα, για χάρη της ο Φρανσουά Ολάντ είχε προκαλέσει σκάνδαλο στο Ελιζέ το 2017, όταν έγινε γνωστό ότι απατούσε την Βάλερι και μέσα στη νύχτα πήγαινε με ένα σκούτερ για να συναντήση τη Γκαγιέ.

Στις 3 Ιουνίου του 2022, η Γκαγιέ γιόρτασε τα 50ά της γενέθλια και μία ημέρα αργότερα, παντρεύτηκε τον καλό της.

Στο πλευρό της ήταν οι δύο γιοι της από τον πρώτο της γάμο με τον σκηνοθέτη και σεναριογράφο Σαντιάγκο Αμιγκορένα.

Η 50χρονη ηθοποιός Γκαγιέ, κόρη πλούσιου χειρουργού, φορούσε ένα λευκό μακρύ φόρεμα που ήταν πολύ κοντά σε νυφικό και κρατούσε μία ανθοδέσμη, ενώ το πλευρό της ήταν οι δύο γιοι της από τον πρώτο της γάμο με τον σκηνοθέτη και σεναριογράφο Σαντιάγκο Αμιγκορένα. Ο Φρανσουά Ολάντ επέλεξε ένα μπλε σκούρο κουστούμι.

Valuenews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE