Φλώρινα| Βίαζε την 12χρονη κόρη του ακόμη και στον στάβλο

Share on:

Εξοργισμό προκαλέι η υπόθεση της Φλώρινας, όπου ένα 12χρονο κορίτσι ήταν έρμαιο στις αρρωστημένες ορέξεις του πατέρα της, μετατρέποντας την ζωή της σε κόλαση.
Στα φωτά της δημοσιότητας έφτασε η υπόθεση μετά από μια συνάντηση του κοριτσιού με έναν σχολικό ψυχολόγο. Ο τελευταίος είχε επισκεφτεί το σχολείο της μικρής προκειμένου να συζητήσει με τα παιδιά.
Ο ψυχολόγος παρατήρησε την συμπεριφορά της και προβληματίστηκε όταν η ίδια άρχισε να του μιλάει για τον έρωτα και το σεξ, σε μια ιδιωτική τους συζήτηση.
Μετά από κάποια ώρα και έχοντας πλέον χτιστεί μια σχέση εμπιστοσύνης, το μικρό παιδί εξομολογήθηκε: «Ο μπαμπάς μου είναι αυτός που μου αγγίζει το σώμα».


Σοκαρισμένος ο ψυχολόγος, ειδοποίησε αμέσως την διεύθυνση του σχολείου και στην συνέχεια ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και ο Εισαγγελέας.
Ο πατέρας συνελήφθη την επόμενη στιγμή και έχει οδηγηθεί στο τμήμα για την κατάθεση του.

Ο βιασμός επαναλαμβανόταν 2 με 3 φορές κάθε εβδομάδα

Εκπρόσωπος των εκπαιδευτικών, ανέφερε: “Επισκέφθηκε κάποια στιγμή την ψυχολόγο που πηγαίνει μια φορά την εβδομάδα στην σχολική μονάδα. Οι συνάδελφοι είδαν ότι είναι μαζεμένο, προβληματισμένο και φοβισμένο το παιδί. Μίλησα εγώ μαζί του και μετά ζήτησα την βοήθεια των αρμοδίων και έτσι αρχίσαμε να ξετυλίγουμε το κουβάρι. Δεν ξέρω τι γινόταν τα προηγούμενα χρόνια. Πρέπει να πούμε μπράβο σε αυτό το παιδί που είχε το θάρρος να πει αυτά που είπε, εκμυστηρεύθηκε και «ανοίχτηκε» μετά από παρακολούθηση κάποιων ημερών, ώστε να πει κάποια πράγματα.”

Όπως ανέφερε, το κορίτσι θεωρούσε φυσιολογικό να έχει σεξουαλικές επαφές με τον πατέρα της κι αυτό προκύπτει καθώς δεν βρέθηκαν από τον ιατροδικαστή ίχνη αντίστασης. Προσέθεσε πως σύμφωνα με το κορίτσι, ο βιασμός επαναλαμβανόταν 2 με 3 φορές κάθε εβδομάδα και γινόταν οπουδήποτε μπορούσαν να απομονωθούν πατέρας και κόρη, ακόμη και στον στάβλο, όπου δούλευε ως βοσκός ο 35χρονος άνδρας.

Η ιατροδικαστική έρευνα τα επιβεβαιώνει

Η ιατροδικαστική έκθεση που πραγματοποιήθηκε στην Κοζάνη, φέρεται να επιβεβαιώνει τον βιασμό.

Όπως αναφέρουν οι αρμόδιες υπηρεσίες, ο πατέρας βρίσκεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο της Φλώρινας και αναμένονται τα αποτελέσματα από εξετάσεις DNA στην 12χρονη μαθήτρια, προκειμένου εφόσον επιβεβαιωθεί η καταγγελία να ακολουθηθούν οι νόμιμες διαδικασίες.

Ο κ. Ιορδάνης Μπάντης πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου δήλωσε σχετικά με το περιστατικό πως η τοπική κοινωνία του δήμου έχει συγκλονιστεί από το άκουσμα αυτής της υπόθεσης ενώ αναφερόμενος για την οικογένεια του δράστη υπογράμμισε ότι πρόκειται για μια ήσυχη οικογένεια με τον πατέρα να δείχνει εργατικός και φιλότιμος.

Η ανήλικη, η οποία παρακολουθείται από παιδοψυχολόγο, απομακρύνθηκε από το οικογενειακό περιβάλλον και φιλοξενείται σε δομή πρόνοιας.


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE