Famagusta | Ανατριχιάζει το πρώτο τρέιλερ της νέας σειράς του Ανδρέα Γεωργίου για την εισβολή στην Κύπρο

Share on:

Με αφορμή την επέτειο της εισβολής των Τούρκων στην Κύπρο το 1974 και την συμπλήρωση 49 ετών, κυκλοφόρησε το τρέιλερ για την νέα φιλόδοξη παραγωγή του Mega με τίτλο Famagusta σε υπογραφή του Αντρέα Γεωργίου και της Βάνας Δημητρίου.

Στο trailer πρωταγωνιστεί η Δέσποινα Μπεμπεδέλη, κυριακής καταγωγής, η οποία στο trailer αφηγείται τα όσα συνέβησαν στη Κύπρο τον Ιουλίου του 1974. «Από τότε χάος, σκοτάδι παντού. Να είσαι 16 και να έχεις τα πάντα και να έρθει ο φονιάς και να πάρει τα πάντα. Κι εσύ από τότε πουθενά. Εμείς πουθενά» ακούγεται η ηθοποιός να λέει στο trailer.

Την ίδια στιγμή, τραγική φιγούρα είναι η γυναίκα που σκοτώνεται κατά τη διάρκεια της εισβολής, έχοντας στην αγκαλιά της το μωρό της. Τον ρόλο αυτό έχει αναλάβει η νεαρή ηθοποιός Γεωργία Κουβαράκη.

Το πρωταγωνιστικό καστ απαρτίζεται από τον Γιάννη Μπέζο και την Κοραλία Καράντη, ενώ ο Αντρέας Γεωργίου επιστρέφει και ως ηθοποιός πέρα από σκηνοθέτης της σειράς.

Ο Αντρέας Γεωργίου δημοσίευσε στο προφίλ του το trailer κι έγραψε: «Δεν ξεχνώ! Το τρέιλερ της νέας μας σειράς FAMAGUSTA. Νιώθω ευλογημένος που μέσα από την δουλειά μας μπορούμε να εκφράσουμε την αγανάκτηση μας! 1974-2024 50 χρόνια!».

Η μεγάλη παραγωγή του MEGA αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αρχές του 2024 με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την εισβολή στην Κύπρο το 1974. Τα πρώτα γυρίσματα της δραματικής σειράς, η οποία είναι εμπνευσμένη από αληθινά γεγονότα, έγιναν στην Λευκωσία.

Μέσα από 24 επεισόδια, η σειρά «Famagusta» θα καταγράψει από την αρχή τα τραγικά γεγονότα από το ξημέρωμα που η ζωή των πρωταγωνιστών, σχεδόν παιδιά τότε, άλλαξε για πάντα. Στην έρευνα αληθινών ιστοριών των αγνοουμένων ο Δημήτρης Τοκαρής και σύμβουλος δραματουργικής εξέλιξης, ο Κώστας Καπώνης.


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE