Εξάρχεια | Συλλαμβάνεται ο σύζυγος της γυναίκας που βρέθηκε νεκρή σε διαμέρισμα

Share on:

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της γυναίκας που βρέθηκε νεκρή σε διαμέρισμα στα Εξάρχεια με τραύματα από μαχαίρι στους καρπούς της.

Ο 57χρονος σύζυγός της, ο οποίος είχε βρεθεί στο σπίτι με τραύμα στα χέρια του και βρίσκεται στο νοσοκομείο, πρόκειται να συλληφθεί.

Αυτό που μένει να διαπιστωθεί, είναι εάν θα κατηγορηθεί για ανθρωποκτονία από δόλο ή συναίνεση.

Σύμφωνα με μία πρώτη εκδοχή για τον θάνατο της γυναίκας, το ζευγάρι φέρεται πως είχε αποφασίσει να βάλει τέλος στη ζωή του καθώς η 55χρονη γυναίκα φέρεται να έπασχε από ανίατη ασθένεια.

Το αρχικό σενάριο της αυτοχειρίας

Μάλιστα, σύμφωνα με το αρχικό σενάριο, το ζευγάρι έκοψε τις φλέβες τους με ένα ξυράφι, η γυναίκα πέθανε αλλά ο 57χρονος άνδρας επέζησε και ήταν αυτός που τηλεφώνησε στην αστυνομία και είπε: «Ελάτε είναι νεκρή η γυναίκα μου».

Το ζευγάρι, φερόταν πως είχε αφήσει πίσω του και ένα συγκλονιστικό σημείωμα στο οποίο έγραφαν: «Τα κορμιά μας δεν προσφέρουν τίποτα πια, αλλά η ψυχή και η φωτιά δεν πεθαίνουν ποτέ. Γι’ αυτό, διαλέξαμε τη λευτεριά. Καλή αντάμωση στους αδικημένους, στους μόνους, στους φευγάτους και στους ασώπαστους. Τα λέμε στη φωτιά».

Το σημείωμα μεταφέρθηκε στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, προκειμένου να γίνει γραφολογική εξέταση, όπως και ένα ξυράφι που βρέθηκε στον χώρο.

Οι αστυνομικοί κάλεσαν στο σπίτι στα Εξάρχεια ιατροδικαστή προκειμένου να αποφανθεί αν όντως πρόκειται για αυτοχειρία. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώτη εκτίμηση του ιατροδικαστή είναι πως υπάρχει ένα πολύ βαθύ τραύμα στον καρπό της γυναίκας που δεν μπορεί να δικαιολογηθεί από αυτόχειρα ενώ ο άνδρας έφερε ένα τραύμα πολύ πιο επιφανειακό.

Με πληροφορίες του reader


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE