Ευρωεκλογές 2024 | Οι celebrities στη μάχη της κάλπης – Ποιοι επώνυμοι είναι υποψήφιοι για Ευρωβουλευτές

Share on:

Οι Ευρωεκλογές 2024 πλησιάζουν, αφού οι κάλπες στήνονται στις 9 Ιουνίου, και τα κόμματα ανακοίνωσαν τα ψηφοδέλτιά τους.

Εκτός από τους… συνήθεις υπόπτους πολιτικούς, πολλοί είναι και οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές που έρχονται από τον κόσμο της showbiz, της τηλεόρασης, της τέχνης και της δημοσιογραφίας.

Επώνυμοι και διάσημοι διεκδικούν την ψήφο των πολιτών για τη… χρυσοφόρο είσοδο στην Ευρωβουλή, ανάμεσά τους δημοσιογράφοι, καλλιτέχνες και πανελίστες.

Οι υποψηφιότητες που ξεχώρισαν είναι αυτές της Ελεωνόρας Μελέτη και του Γιώργου Αυτιά, που αφήνουν τον τηλεοπτικό στίβο για να δώσουν τη μάχη της κάλπης για πρώτη φορά, αμφότεροι με τη Νέα Δημοκρατία.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του Mega έκανε τη μεγάλη έκπληξη με τη συμμετοχή της στο ευρωψηφοδέλτιο, τονίζοντας πως σε περίπτωση εκλογής της θα αποτελέσει φωνή για τον γυναικείο πληθυσμό.

Υποψήφια για άλλη μια φορά είναι και η Νόνη Δούνια. Το πρώην μοντέλο, ηθοποιός και παρουσιάστρια, έχοντας τη δική της εμπειρία στην πολιτική, ετοιμάζεται για ακόμη μία εκλογική αναμέτρηση.

Ο Πύρρος Δήμας το απόγευμα της Δευτέρας 15 Απριλίου βρέθηκε ανάμεσα στους υποψήφιους για το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, σε μια ιδιαίτερη περίοδο της ζωής του, λίγες ώρες μετά τη γέννηση της κόρης του.

Υποψήφια ευρωβουλευτής είναι και η Βούλα Πατουλίδου με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, όπως και οι δημοσιογράφοι Μαρία Σπυράκη, Γιώργος Μουρούτης, Στέφανος Νίκος, Δημήτρης Τσιόδρας και Βίκυ Φλέσσα.

Με έξι δημοσιογράφους συμμετέχει ο ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.

Ο δημοσιογράφος Δημήτρης Πανόπουλος θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο συνεργάτης της Ναταλίας Γερμανού αποκάλυψε πως αποδέχτηκε την πρόταση του Στέφανου Κασσελάκη για να συμμετέχει στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος, όταν εκείνος βρέθηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή του Alpha.

Η Δώρα Τσαμπάζη, η γνωστή δημοσιογράφος και σύζυγος του αείμνηστου Αλέξανδρου Νικολαΐδη, με ανάρτησή της στα social media ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της στις ευρωεκλογές ευχαριστώντας για την προτίμηση στο πρόσωπό της. “Επίσημα υποψήφια ευρωβουλεύτρια μέσα από μια διαδικασία που επιλέξατε εσείς. Σας ευχαριστώ που με τιμήσατε με την προτίμηση σας” ήταν το μήνυμά της.

Υποψήφιοι ως ευρωβουλευτές ο ηθοποιός Μάριος Αθανασίου, ο επιχειρηματίας και πρώην Survivor Νάσος Παπαργυρόπουλος και ο πρώην μπασκετμπολίστας Νίκος Παππάς.

Με τον ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου συμμετέχουν οι δημοσιογράφοι Κώστας Αρβανίτης, Ευάγγελος Αντώναρος, Δώρα Αυγέρη

Περισσότεροι οι δημοσιογράφοι

Γενικότερα, την τιμητική τους στα ευρωψηφοδέλτια έχουν οι δημοσιογράφοι.

Με το ΚΚΕ κατεβαίνουν στις Ευρωεκλογές ο Νίκος Αγγελίδης, η Ιωάννα Κολοβού και η Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου.

Με τη Νέα Αριστερά ο Φιλήμων Καραμήτσος, ο Άκης Σακισλόγλου. ο Νίκος Φίλης και ο Στέλιος Κούλογλου.

Με τους Δημοκράτες ο Μανώλης Αναγνωστάκης.

Με το Πράσινο Κίνημα η Έλενα Χορέβα

Πηγή: thetoc.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE