Eurovision | Νέο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι στο Μάλμε

Share on:

Νέο βίντεο με τις πυρετώδεις προετοιμασίες της Μαρίνας Σάττι για τη Eurovision, δημοσίευσε η ομάδα της.

Στο νέο βίντεο που δημοσιεύτηκε στα social media από την ΕΡΤ, φαίνεται απόσπασμα από τη δεύτερη τεχνική πρόβα της Μαρίνας Σάττι και της ομάδας της, που χορεύουν επί σκηνής το «Ζάρι», το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision που θα γίνει στο Μάλμε. Πρόκειται για απόσπασμα μόλις 30 δευτερολέπτων από το τραγούδι που θα απολαύσουν οι θεατές σε κάθε άκρη του κόσμου, τη μεγάλη βραδιά του ημιτελικού – για αρχή.

Τη Μεγάλη Πέμπτη στις 2 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη πρόβα της Ελλάδας και στις 9 Μαΐου, η Μαρίνα Σάττι θα τραγουδήσει το «Ζάρι» στη 3η θέση του δεύτερου ημιτελικού. Σε συνέντευξή της λίγο πριν αναχωρήσει για το Μάλμε, η Μαρίνα Σάττι είχε επισημάνει πως όταν ανέβει στη σκηνή «θα τα σπάσει» και το μόνο που μένει είναι να το διαπιστώσουμε στον ημιτελικό.

Η πρώτη πρόβα της Ελλάδας στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision έγινε την Δευτέρα 29 Απριλίου όπου η Μαρίνα Σάττι ανέβηκε στη σκηνή του Μάλμε. Χθες ανέβηκε και ένα ακόμα βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι: «Οι πρόβες για την ελληνική αποστολή δεν σταματούν ποτέ! Καθημερινά η Μαρίνα και η ομάδα της, δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό!», έγραψε ο επίσημος λογαριασμός της ΕΡΤ για την Eurovision στη λεζάντα.

Με πληροφορίες της ert


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE