Eurovision 2024 | Άρρωστη η Μαρίνα Σάττι – Ταλαιπωρείται από φαρυγγίτιδα και υψηλό πυρετό 

Share on:

Διέρρευσε στο TikTok η εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι στη Eurovision 2024, την οποία θα δούμε απόψε στον Β’ ημιτελικό στη σκηνή του Μάλμε.

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται στο βίντεο του OPEN, διέρρευσε όλη η πρόβα της Μαρίνας Σάττι για τις επιτροπές, δίνοντας μια ολοκληρωμένη εικόνα από την εμφάνιση της ελληνικής αποστολής απόψε, το βράδυ της Πέμπτης.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα», λοιπόν, η Μαρίνα Σάττι ταλαιπωρείται τα τελευταία 24ωρα από φαρυγγίτιδα και υψηλό πυρετό.

Η τραγουδίστρια ακολουθεί θεραπεία προκειμένου απόψε το βράδυ να είναι έτοιμη και να δώσει στη σκηνή τον καλύτερό της εαυτό. Σημειώνεται μάλιστα ότι η Μαρίνα Σάττι ακύρωσε τις συνεντεύξεις που είχε προγραμματίσει για χθες, 8 Μαΐου.

Σημειώνεται ότι όπως μας είχε προϊδεάσει η Μαρίνα Σάττι, η σκηνοθετική παρουσία θα είναι μονοπλάνο σε όλο το τραγούδι και ο καμεραμάν θα είναι μέρος της χορογραφίας.

Στα στοιχήματα η Μαρίνα Σάττι παραμένει σε τροχιά δεκάδας. Η ελληνική συμμετοχή βρίσκεται στην ένατη θέση όσον αφορά τα προγνωστικά, ενώ φιγουράρει στην πρώτη τριάδα όσον αφορά την πρόκριση στον τελικό του Σαββάτου.

Δείτε πλάνα από την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι, όπως θα τη δούμε στον δεύτερο ημιτελικό (dress rehearsal).

Με πληροφορίες των parapolitikwn


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE