Eurovision 2022| Η Ελλάδα πήρε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό

Share on:

Ολοκληρώθηκε εχθές ο πρώτος ημιτελικός της Eurovision 2022 στο Τορίνο της Ιταλίας και η Ελλάδα πλέον μπορεί να ετοιμαστεί για τον τελικό.

Η Αμάντα Γεωργιάδη που εκπροσώπησε την Ελλάδα, κέρδισε για άλλη μια φορά τις εντυπώσεις, μετά την μαγευτική της εμφάνιση που της παραχώρησε το εισιτήριο για τον τελικό που θα διεξαχθεί το Σάββατο.

Οι Eurofans βρέθηκαν κατενθουσιασμένοι με την συμμετοχή της Ελλάδας, και αυτό είχε ως αποτέλεσμα το «Die Together» να βρίσκεται στην 5η θέση των στοιχημάτων.

Η πρώτη 10αδα σύμφωνα με τις προβλέψεις των στοιχηματικών εταιρειών

Μαζί με την Ελλάδα στον τελικό προκρίθηκαν: Ελβετία, Αρμενία, Ισλανδία, Λιθουανία, Πορτογαλία, Νορβηγία, Ουκρανία, Μολδαβία και Ολλανδία.

«Φοβήθηκα μήπως δεν περάσουμε»

Τις πρώτες της δηλώσεις έκανε σήμερα η Αμάντα Γεωργιάδη, εκφράζοντας τα πρωτόγνωρα συναισθήματα που την κατέβαλλαν στο άκουσμα της προκήρυξης της Ελλάδος στον τελικό.

«Νιώθω πολύ καλά, χαρούμενη και υπερήφανη, είμαι πολύ ευτυχισμένη. To χειροκρότημα που άκουσα μου έδωσε πολύ ενέργεια. Είχα ένα χαμόγελο που φάνηκε και στο πρόσωπο μου. Είχα πολύ άγος, χάρηκα πάρα πολύ όταν άκουσα ότι η Ελλάδα περνάει στον τελικό»! και για τον μεγάλο τελικό δήλωσε: «Δεν το σκέφτομαι ακόμα. Θα περάσουμε ωραία».

Δείτε την συνέντευξη:

Η μαγευτική ερμηνεία της στον πρώτο ημιτελικό:


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE