Eurovision 2022 | Εντυπωσιακή η εμφάνιση της Κύπρου στη πρώτη πρόβα

Share on:

Την πρώτη πρόβα στη σκηνή του Pala Olympico στο Τορίνο έκανε η Ανδρομάχη που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στην Eurovision 2022 με το τραγούδι «Ela». Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια ανέβηκε στη σκηνή και μία γεύση από την εμφάνισή της πήραμε από τα social media της φετινής διοργάνωσης. 

Η Ανδρομάχη θα βρεθεί στη σκηνή με ένα εύρημα που θυμίζει τεράστιο κοχύλι, από το οποίο θα αναδυθεί ως θεά Αφροδίτη. Στο πλευρό της δύο χορεύτριες. 

Την Ανδρομάχη συνοδεύουν στο Τορίνο εκτός από τα μέλη της αποστολής και η αδελφή της, η οποία αποκάλυψε πρόσφατα ότι το γούρι της είναι ένα βραχιόλι που δεν αποχωρίζεται.

Eurovision 2022 – H Ανδρομάχη θα τραγουδήσει το «Ela» για την Κύπρο

Η Ανδρομάχη θα εκπροσωπήσει την Κύπρο και θα τραγουδήσει το «Ela», ένα κομμάτι που έχει τόσο ελληνικό, όσο και αγγλικό στίχο. Η Ανδρομάχη εκπροσωπείται δισκογραφικά από την Panik Records και το Ela, που θα ερμηνεύσει στη σκηνή της Eurovision, είναι δημιούργημα μιας ομάδας παγκόσμια διακεκριμένων συνθετών κι αποτελείται από τους Alex Papaconstantinou, Arash, Eyelar Mirzazadeh, Fatjon Miftaraj, Filloreta Raci Fifi, Geraldo Sandell, Γιώργο Παπαδόπουλο, Robert Uhlmann, Viktor Svensson και Yll Limani.

Η επιμέλεια της παρουσίασης του τραγουδιού επί σκηνής έχει ανατεθεί στους διεθνώς καταξιωμένους καλλιτεχνικούς διευθυντές Marvin Dietmann και Dan Shipton.

Πηγή:athensvoice.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE