Eurojackpot | Το μεγαλύτερο τζακ ποτ όλων των εποχών στην Ελλάδα για τα 115 εκατ. ευρώ

Share on:

Το μεγαλύτερο τζακ ποτ όλων των εποχών στην Ελλάδα θα μοιράσει 115 εκατ. ευρώ στους τυχερούς νικητές του Eurojackpot στην κλήρωση της Παρασκευής (19/04).

Προκειμένου να μπορέσουν να διεκδικήσουν το τεράστιο αυτό έπαθλο, οι παίκτες πρέπει να καταθέσουν τα δελτία τους στα καταστήματα ΟΠΑΠ έως τις 19:00 της Παρασκευής.

Η διαδικασία  μπορεί να γίνει τόσο σε φυσικά καταστήματα, όσο και μέσω της εφαρμογής OPAP Store App. Η κλήρωση για τα 115 εκατομμύρια θα γίνει την Παρασκευή στις 21:00.

Τι είναι το Eurojackpot

Το Eurojackpot, στο οποίο παίρνουν μέρος συνολικά 19 χώρες συμπεριλαμβανομένης πλέον και της Ελλάδας, μοιράζει κέρδη που ξεκινούν από τα 10 εκατ. ευρώ και μπορούν να φτάσουν έως και τα 120 εκατ. ευρώ, μέσα από συνεχόμενα τζακ ποτ.

Στις υπόλοιπες 18 χώρες που συμμετέχουν υπάρχουν συνολικά 12 κατηγορίες κερδών. Στην Ελλάδα, ωστόσο, καθιερώθηκε για πρώτη φορά και μια 13η κατηγορία κερδών, για όσους προβλέπουν σωστά δύο αριθμούς.

Οι κληρώσεις του παιχνιδιού διεξάγονται κάθε Τρίτη στις 21:15, και κάθε Παρασκευή στις 21:00, στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

Πώς θα παίξετε το Eurojackpot

Κάθε δελτίο Eurojackpot έχει συνολικά 6 στήλες, με κάθε μία να περιλαμβάνει 2 πεδία συμπλήρωσης αριθμών. Για να παίξετε, πρέπει να επιλέξετε τουλάχιστον 5 αριθμούς από το 1 έως το 50 στο πρώτο πεδίο, και τουλάχιστον 2 αριθμούς, από το 1 έως το 12, στο δεύτερο.

Ακόμα, γίνεται να επιλέξετε μεταξύ ενός πλήρους ή τυποποιημένου συστήματος, τυχαίας επιλογής αριθμών, και συνεχόμενων κληρώσεων.

Πηγή: Reader


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE