Έρχεται το Survivor All star| Ο Ντάνος είπε ήδη το ναι

Share on:

Μια μεγάλη αποκάλυψη για το Survivor All Star ανατρέπει όλα όσα ξέρατε.

Το φετινό πείραμα με το Τούρκικο Survivor All Star, θεωρείται πλήρως επιτυχημένο για τον Τούρκο παραγωγό και καναλάρχη και επειδή από εδώ και στο εξής κουμάντο στον ΣΚΑΪ θα κάνει ο ίδιος, έχει βάλει σκοπό να κάνει και το Ελληνικό Survivor All Star.

Ο φετινός κύκλος αν και ξεκίνησε πολύ καλά, από ένα σημείο και μετά ξεκάθαρα έκανε κοιλιά. Πλέον παλεύει καθημερινά με τα μεγαθήρια της μυθοπλασίας. Ακόμη και το περιβόητο party της ένωσης του Survivor, ενώ έπαιζε τηλεοπτικά ημέρα Σάββατο χωρίς κανέναν ανταγωνισμό, δεν έπεισε τον κόσμο να το παρακολουθήσει.

Η επόμενη σεασόν θα είναι καθοριστική για το ριάλιτι επιβίωσης. Ετοιμαζόμαστε για το Survivor All Star, με όλους τους μεγάλους νικητές και τους καλύτερες παίχτες.

Ποιοι θα είναι οι παίχτες

Αυτό το αποκάλυψε πριν λίγες ημέρες και η Soulaglamorous. Με αποκλειστικές της πληροφορίες αναφέρει μέσα από τα stories του λογαριασμού της στο instagram πως το παρών θα δώσει και ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο γνωστός σε όλους Ντάνος.

Επίσης αναφέρει ότι ακόμα και ο Κωνσταντίνος Βασάλος σκέφτεται να πει το ναι, γι’ αυτό και δεν έχει απαντήσει σε πρόταση που του έχει κάνει το Star, για συμμετοχή σε εκπομπή μετά την επιστροφή του από το Asian Express.

Επειδή συνήθως η Soulaglamorous αποκαλύπτει πράγματα που έχουν κλείσει, σίγουρα είναι μια πολύ θετική εξέλιξη για το μέλλον του ριάλιτι επιβίωσης, το οποίο φέτος ο Τούρκος παραγωγός το έχει μετατρέψει σε κάτι πολύ άσχημο.

Σάκης Κατσούλης, Μαριλένα Ρουμελιώτη, Ηλίας Μπογδάνος είναι μερικά από τα ονόματα που θεωρούνται σίγουρα. Οι ίδιοι έχουν εκφράσει την επιθυμία να αγωνιστούν και ο κόσμος ζητάει να τους δει. Ελεύθερη είναι και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη που είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον παλαιότερα. Αναμένετε να δούμε και την απάντηση της Κατερίνας Δαλάκα. Στις επιλογές πάντα είναι και η Εύη Σαλταφερίδου, ενώ πάντα σε προτίμηση είναι, τόσο ο Χανταμπάκης, όσο και ο Ηλίας Γκότσης με τον Πάνο Θεοδώρου.


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE