Επίθεση Πολάκη σε Κοντονή | “Συνέχισε Σταυράκο να δίνεις εξετάσεις στο Μητσοτακέικο”

Share on:

Δριμεία επίθεση εξαπέλυσε στον Σταύρο Κοντονή μέσω ανάρτησης στα social media ο Παύλος Πολάκης. Αφορμή στάθηκαν οι αποκαλύψεις που έκανε χθες Δευτέρα ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την υπόθεση Novartis.

Συγκεκριμένα, ο Σταύρος Κοντονής μιλώντας το βράδυ της Δευτέρας, στο Ionian TV, κατήγγειλε τον Παύλο Πολάκη και τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο ότι έκαναν ό,τι ήθελαν στη Δικαιοσύνη όσον αφορά την υπόθεση Novartis.

Ο Παύλος Πολάκης πέρασε σήμερα στην αντεπίθεση, γράφοντας: “Πόσο πιο κάτω θα κυλιστείς στο βούρκο Σταύρο Κοντονή δίνοντας εξετάσεις στο Μητσοτακέικο μπας και σε πάρουν εκεί μετά την αποτυχία σου στο ΚΙΝΑΛ ΠΑΣΟΚ!!!“.

“Αποδεικνύεις για άλλη μια φορά πως πέρασες και δεν ακούμπησες από το Υπουργείο Δικαιοσυνης και πως βέβαια η ολιγωρία σου και στα σκάνδαλα του ΚΕΕΛΠΝΟ πέρα από τη Novartis ήταν ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΣΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ”, αναφέρει χαρακτηριστικά ο Πολάκης.

“Θυμάσαι το ραντεβού στο Γραφείο σου για το πόρισμα του ΚΕΕΛΠΝΟ ένα χρόνο μετά τη δημοσιοποίηση του; Θέλεις να σου θυμίσω με ποιον ήμασταν μαζί; Θυμάσαι πως πήρες τον πρωθυπουργό μετά για να καυχηθείς πως ”έσπρωξες” εσυ την υπόθεση ενώ δεν είχες κάνει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ;;;”, σημειώνει.

“Συνέχισε έτσι Σταυράκο…. κερδίζεις κάποια πεντάλεπτα στα κανάλια της διαπλοκής βουλιάζοντας στη χλεύη των ανθρώπων”, τονίζει κλείνοντας την ανάρτησή του.

Πηγή: thetoc.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE