Επίθεση Μπέου στην Υφυπουργό Υγείας για το νερό

Share on:

Σχεδόν ανίκανη έβαλε την Υφυπουργό Υγείας κ. Αγαπηδάκη ο Δήμαρχος Βόλου κ. Αχιλλέας Μπέος στη σημερινή συνέντευξη Τύπου, που έδωσε, καθώς η Υφυπουργός ανέφερε ότι στον Βόλο το νερό δεν είναι πόσιμο και δεν είναι κατάλληλο ούτε για προσωπική υγιεινή, ούτε και για πλύσιμο των πιάτων.

Ο Αχιλλέας Μπέος μόλις πληροφορήθηκε από τους δημοσιογράφους την τοποθέτηση της Υφυπουργού εξαπέλυσε επίθεση εναντίον της και είπε χαρακτηριστικά “Για αγάπες καλή είναι. Σε ότι αφορά στον Βόλο να μην προτρέχει. Το τηλέφωνό μου είναι ανοιχτό 24 ώρες το 24ωρο, να σε πάρει τηλέφωνο να της πω εγώ. Προσωπικά κάνω μπάνιο. Ακούγονται αηδίες από ανθρώπους που έχουν ευθύνη”.

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε ότι σήμερα στις 8 το πρωί στάλθηκε δείγμα από επτά σημεία της πόλης στο Χημείου του κράτους προς ανάλυση και τα αποτελέσματα θα γίνουν γνωστά σε 48ώρες.

Ανέφερε δε ότι το νερό είναι χλωριωμένο και δεν είναι πόσιμο, αλλά είναι κατάλληλο για τις  υπόλοιπες ανάγκες των δημοτών.

Αυτό σημαίνει ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν χημικές αναλύσεις για το νερό, ο Δήμαρχος μας λέει να πλυθούμε με αυτό, η Υφυπουργός Υγείας όχι και ο Δήμαρχος αναρωτιέται ως τι μιλάει η Υφυπουργός. Ως Υφυπουργός ή ως επιστήμονας; Σημειώνεται πως η κ. Αγαπηδάκη χθες στη Λάρισα ήταν δίπλα στον πρωθυπουργό δίνοντας από το Υπουργείο συμβουλές στους κατοίκους όλης της Θεσσαλίας για τη χρήση του νερού.

Την ίδια στιγμή ο Δήμαρχος ανακοίνωσε ότι οι διανομές δωρεάν εμφιαλωμένων “κόβονται” και θα γίνονται μόνο όπου υπάρχει ανάγκη, γιατί το νερό έχει έρθει και τα σούπερ μάρκερ έχουν προμηθευτεί…

Δείτε τη συνέντευξη Τύπου:


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE