Ενέδρα θανάτου με έναν νεκρό στο Βύρωνα | Εμπλοκή της αλβανικής μαφίας βλέπει η ΕΛ.ΑΣ

Share on:

Ένας άνδρας αλβανικής καταγωγής, έχασε την ζωή του από πυροβολισμούς, χθες το βράδυ στον Βύρωνα. Το θύμα βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του, μαζί με τη γυναίκα του, όταν ο εκτελεστής που επέβαινε σε μοτοσικλέτα, πλησίασε και τον πυροβόλησε εξ επαφής, τρεις φορές.

Στη συμβολή των οδών Μεσολογγίου και Παναγή Τσαλδάρη, Χθες λίγο μετά τις 9 το βράδυ, έγινε μια μαφιόζικη εκτέλεση ενός 32χρονου άνδρα με καταγωγή από την Αλβανία. Το θύμα ήταν μέσα στο σταθμεύμενο αυτοκίνητό του – ένα μαύρο πολυτελές όχημα- και μαζί του βρισκόταν η γυναίκα του ενώ σε πολύ κοντινή απόσταση σε ένα σουβλατζίδικο της περιοχής, ήταν το ανήλικο παιδί τους, ο γιος τους.

Σταθμεύοντας το αυτοκίνητό του ο 32χρονος δεν αντιλήφθηκε ότι τον παρακολουθούσε μια μοτοσικλέτα η οποία προσέγγισε από την πλευρά του οδηγού και τότε ο συνεπιβάτης του δίκυκλου με ένα πιστόλι πυροβόλησε τουλάχιστον 3 φορές εναντίον του, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του ενώ η γυναίκα του έπαθε λιποθυμικό επεισόδιο.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που ανέλαβαν την προανακριτική διαδικασία έχουν διαπιστώσει ο άντρας αυτός δεν είχε απασχολήσει για κάτι ιδιαίτερο τις ελληνικές αρχές, ωστόσο ήταν γνώριμος στις αλβανικές αρχές και μάλιστα φέρεται η αλβανική μαφία να τον αναζητούσε τουλάχιστον τα τρία τελευταία χρόνια, καθώς φαίνεται να συμμετείχε σε δολοφονική επίθεση όπου είχε συμβεί το 2021.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος του ΕΡΤNews, Κώστας Παπαδόπουλος, φαίνεται ότι ήταν ενεργό μέλος της μαφίας στην γειτονική χώρα, τον αναζήτησαν, τον εντόπισαν στην Ελλάδα και τον σκότωσαν μπροστά στη σύζυγο και το παιδί τους.

Πηγή: ΕΡΤ


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE