Ελίζαμπεθ Ελέτσι | Τι απαντάει για το κόστος του γάμου της

Share on:

«Τα έχει πληρώσει όλα ο Νεκτάριος, είναι κιμπάρης» ,δήλωσε  η πρώην παίκτρια του Survivor Ελίζαμπεθ Ελέτσι με αφορμή τον έλεγχο της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων που διαπίστωσε μεγάλη φοροδιαφυγή .

.«Όλα έχουνε γίνει απολύτως νόμιμα με παραστατικά για ανταποδοτική διαφήμιση. Όλα τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που υπήρξαν κατά τη διάρκεια του γάμου και της τελετής και της δεξίωσης έχουν ανταποδοτική προβολή μέσα από τα social media μου και τις εκπομπές που προέβαλαν το γάμο» απάντησε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι 

Επίσης η ίδια αναφέρει σε παλιότερες δήλωση της ότι  «Το κόστος έχει ξεπεράσει τις 50.000 ευρώ;» ρώτησαν οι δημοσιογράφοι, με την Ελίζαμπεθ Ελέτσι να απαντά: «Ε, ε ντάξει κάπου εκεί».

Μάλιστα, η ίδια πριν την μεγάλη ημέρα είχε αποκαλύψει πόσο… γαλαντόμος είναι ο μέλλων σύζυγός της, καθώς το μονόπετρο που της έκανε πρόταση γάμου κόστιζε μόνο… 13.500 ευρώ!

«Η καλύτερη έκπληξη που μου έχει κάνει είναι ότι μου πήρε αμάξι, γιατί του έλεγα συνέχεια πως θέλω ένα τζιπ. Το μονόπετρο που μου χάρισε κάνει 13.500 ευρώ» είχε αποκαλύψει στο Fays Time.

πηγή:TL!fE


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE