Εκτός ελέγχου η πυρκαγιά στη Μάνδρα (βίντεο)- Εκκενώνεται παιδική κατασκήνωση

Share on:

Δύσκολη μάχη δίνουν και σήμερα οι πυροσβεστικές δυνάμεις καθώς η εκτός ελέγχου φωτιά στα Δερβενοχώρια κατευθύνεται και απειλεί τη Μάνδρα.

Μήνυμα 112 εστάλη για την εκκένωση των οικισμών Νέα Ζωή και Νέος Πόντος. Νωρίτερα δόθηκε εντολή εκκένωσης στους οικισμούς Παλαιοχώρι, Πανόραμα, Αγία Σωτήρα και Πουρνάρια.

Στις 15:00 επιχειρούσαν για την κατάσβεση της μεγάλης φωτιάς 140 πυροσβέστες, 5 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων με 48 οχήματα και από αέρος ρίψεις νερού πραγματοποιούσαν 5 αεροσκάφη και 5 ελικόπτερα.

Στην περιοχή πνέουν άνεμοι εντάσεως 4 -5 μποφόρ.

Εκκενώνεται η παιδική κατασκήνωση Ασπρόπυργου 

Εκκενώνεται η παιδική κατασκήνωση Ασπρόπυργου στα Βίλια, λόγω της φωτιάς που έχει ξεσπάσει στην ευρύτερη περιοχή την Τρίτη (18/7).

Ειδικότερα, την απόφαση έλαβαν ο δήμαρχος Ασπροπύργου, Νικόλαος Μελετίου και ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού και Νεολαίας, Αβραάμ Κωνσταντινίδης, λαμβάνοντας υπόψη τις υψηλές προβλέψεις κινδύνου πυρκαγιάς, για προληπτικούς λόγους.

«Κύριο μέλημα όλων μας είναι η ασφάλεια των παιδιών και των εργαζομένων και για το λόγο αυτό η Κατασκήνωση θα παραμείνει κλειστή έως ότου οι συνθήκες επιτρέψουν την επαναλειτουργία της», αναφέρει.

Οι συμμετέχοντες στην κατασκήνωση θα ενημερωθούν με επόμενη ανακοίνωση, αύριο Τετάρτη, για την ημερομηνία έναρξης της 3ης Κατασκηνωτικής περιόδου.

Με πληροφορίες της cnn


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE