Έκτακτο| Αρπαγή 6χρονου από την Κηφισιά

Share on:

Σε μεγάλη κινητοποίηση είναι οι Ελληνικές Αρχές από εχθές το βράδυ με την εξαφάνιση του 6χρονου αγοριού στην Κηφισιά. Ο Ράινερ Τζέισον Πέντερσεν, φέρεται να απήχθη από έναν άνδρα, ο οποίος με κουκούλα στο πρόσωπο εισέβαλε στο σπίτι και άρπαξε το παιδί. Σύμφωνα με την οικογένεια μαζί του βρισκόταν η γιαγιά του.

Το παιδί έχει κόκκινα μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1.10 και βάρος 15 κιλά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μπλε φόρμα, άσπρη κοντομάνικη μπλούζα και γκρι κάλτσες. Έχει φακίδες στο πρόσωπο.


Ο δικηγόρος της οικογένειας, Χρήστος Οικονομάκης, μιλώντας στα τηλεοπτικά κανάλια αναφέρει πως το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στις 20:40.
«Έκτοτε αναζητείται από τις αστυνομικές Αρχές, γίνεται προσπάθεια σημαντική, έχουν ενημερωθεί οι Αρχές, οι ελεγκτικοί μηχανισμοί στα σύνορα, γιατί είναι πολύ πιθανό να αποπειραθεί να εξέλθει παρανόμως της χώρας το παιδί» πρόσθεσε ο ίδιος.

Όπως εξήγησε, το παιδάκι ήταν στο σπίτι της μητέρας του με τη γιαγιά του, όταν κάποια στιγμή άκουσε θόρυβο στην πόρτα και νόμιζε ότι ήταν η μητέρα του. Όταν άνοιξε την πόρτα, άγνωστος τον απήγαγε.
Το σπίτι δεν έχει κάμερες, όμως υπάρχουν κάμερες από τα γειτνιάζοντα σπίτια. Όπως αναφέρει και ο δικηγόρος υπήρχε ένα βανάκι απέξω και υπήρχε τουλάχιστον ένας άνδρας ηλικίας εως 45 ετών.


«Ο πατέρας έχει νορβηγική υπηκοότητα, είναι μόνιμος κάτοικος Νορβηγίας και είχε επισκεφτεί την Ελλάδα για την επιμέλεια του παιδιού, υπάρχει προστριβή, έντονη διαμάχη. Προφανώς προηγούνται οι ενδοοικογενειακές προστριβές, καλό είναι να μην αποκλείουμε πιθανότητες. Η έντονη αντιπαράθεση είναι προτεραιότητα να εξεταστεί» πρόσθεσε.

Η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού:

«Στις 24/05/22, βραδινές ώρες εξαφανίστηκε από την Κηφισιά ,ο Πέντερσεν (επ.) Ράινερ Τζέισον (ον.) 6 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του ανήλικου Πέντερσεν (επ.) Ράινερ Τζέισον (ον.), στις 24/05/22 και προχώρησε στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS.

Ο Πέντερσεν (επ.) Ράινερ Τζέισον (ον.) έχει κόκκινα μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1.10 και βάρος 15 κιλά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μπλε παντελόνι φόρμας, άσπρη κοντομάνικη μπλούζα και γκρι κάλτσες. Έχει φακίδες στο πρόσωπο.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Εθνικό Κέντρο για τις Εξαφανίσεις και τα Παιδιά Θύματα Εκμετάλλευσης

“Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000″»


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE