«Είμαι απεσταλμένος του Θεού» |”Μπούκαρε” με το αμάξι σε εμπορικό στο Αιγάλεω

Share on:

O άνδρας όχι μόνο έπεσε σε τοίχο του εμπορικού κέντρου, αλλά εισέβαλε κανονικότατα μέσα στο κτίριο, ρίχνοντας τζαμαρίες, δημιουργώντας πανικό και τρόμο.

Τυχεροί υπήρξαν βέβαια οι πελάτες, οι επισκέπτες αλλά και οι υπάλληλοι του εμπορικού καταστήματος, River West, που βρίσκεται στο Αιγάλεω.

Όπως φαίνεται από το βίντεο που φέρνει στην επιφάνεια το protothema.gr, εισέβαλλε στο κτήριο με το αυτοκίνητό του, ρίχνοντας κάτω την τζαμαρία, προκαλώντας πολλές υλικές ζημιές.

«Είμαι απεσταλμένος του Θεού», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς λίγα λεπτά μετά τη σύλληψή του και αφότου είχε σφηνωθεί με το αμάξι σε μια σκάλα του ισογείου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και έλεγε διάφορα ασυνάρτητα στους αστυνομικούς ενώ το αμάξι που προκάλεσε την αναστάτωση ήταν νοικιασμένο στο όνομά του.

Από την εισβολή του αυτοκινήτου στο πολυκατάστημα προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε 3 εμπορικά καταστήματα καθώς και στους τοίχους του ισογείου.

Από το περιστατικό ευτυχώς δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός.

Δείτε το βίντεο εδώ:

https://www.youtube.com/watch?v=YJTPpyZWsQw

Αυτόπτης μάρτυρας που βρισκόταν παρόν την ώρα της επίθεσης, αναφέρει: «Ήμασταν  πάνω στο κατάστημα. Ακούσαμε τον θόρυβο του αυτοκινήτου όταν προσέκρουσε στον τοίχο. Στη συνέχεια υπήρξε άμεση εκκένωση του εμπορικού και πολύ γρήγορα ήρθε η Αστυνομία»

https://www.youtube.com/watch?v=PU5ORJkUUy8

Εκπρόσωπος της διαχείρισης του εμπορικού κέντρου, προχώρησε σε δήλωση λέγοντας: «Είχαμε ένα περιστατικό με ένα αυτοκίνητο που πέρασε στον εσωτερικό χώρο του εμπορικού κέντρου. Ευτυχώς είχαμε μόνο υλικές ζημιές. Η ασφάλεια κινητοποιήθηκε άμεσα και εκκενώθηκε το συγκρότημα από επισκέπτες, πελάτες και εργαζομένους».

https://www.youtube.com/watch?v=j4sZIjCr6RM

Πηγή:protothema.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE