ΔΥΠΑ | Πρόγραμμα ενδυνάμωσης άνεργων γυναικών – Έως τις 10 Απριλίου οι αιτήσεις

Share on:

Το πρόγραμμα ενδυνάμωσης γυναικών της ΔΥΠΑ, «Empowering Women 45+», που υλοποιεί το ΕΒΕΑ με το ΕΕΔΕΓΕ και τη Microsoft, απευθύνεται σε 100 άνεργες γυναίκες άνω των 45 ετών, οι οποίες έχουν πανεπιστημιακή εκπαίδευση και γνωρίζουν τουλάχιστον μία ξένη γλώσσα.

Στόχος του προγράμματος είναι η ανάπτυξη δεξιοτήτων, όπως προβλέπεται στο Μνημόνιο συνεργασίας της Δ.ΥΠ.Α. με το ΕΒΕΑ.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

  • Σεμινάρια Ανάπτυξης Δεξιοτήτων 
  • Κύκλους Συμβουλευτικής (Coaching)
  • Επιπρόσθετο Εκπαιδευτικό Υλικό και Πιστοποιήσεις
  • Πρόγραμμα Σεμιναρίων και Κύκλων Συμβουλευτικής

Τα σεμινάρια ανάπτυξης δεξιοτήτων θα πραγματοποιηθούν τις Δευτέρες 15, 22 Απριλίου και 13, 20 Μαΐου από τις 17:00 έως τις 18:00. Οι τρεις (3) κύκλοι συμβουλευτικής θα υλοποιηθούν κατά τις εβδομάδες της 27ης Μαΐου, 3ης και 10ης Ιουνίου, με τις ακριβείς ημερομηνίες και ώρες να προγραμματιστούν και ανακοινωθούν με την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης του προγράμματος. Οι συμμετέχουσες θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν τον κύκλο συμβουλευτικής που επιθυμούν.
 
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων έως 10 Απριλίου.
 

Πώς να Δηλώσετε Συμμετοχή

Οι ενδιαφερόμενες που πληρούν τις προϋποθέσεις θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση στη φόρμα που που βρίσκεται στον σύνδεσμο.  
 
Για περαιτέρω διευκρινίσεις και απορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 210 3382430 ή 210 3382217 με τις κυρίες Αρβανίτη και Κουτρουφίνη ή να στείλετε e-mail στη διεύθυνση [email protected]     

Valuenews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE