Δρυμιώτης | Ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταλήξει τέταρτο κόμμα, πίσω από το ΚΚΕ

Share on:

«Το 2019 είχα προβλέψει θρασύτατα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταλήξει στο 6%. Βεβαίως και θα πέσει πίσω από το ΚΚΕ», ανέφερε ο εκλογικός αναλυτής Ανδρέας Δρυμιώτης

Την εκτίμηση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταλήξει τέταρτο κόμμα, πίσω από το ΚΚΕ, εξέφρασε το πρωί της Παρασκευής ο εκλογικός αναλυτής Ανδρέας Δρυμιώτης, ο οποίος επανέλαβε τη «θρασύτατη», όπως τη χαρακτήρισε, πρόβλεψη που είχε κάνει το 2019 ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταλήξει στο 6%.

«Το 2019 είχα προβλέψει θρασύτατα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταλήξει στο 6%. Βεβαίως και θα πέσει πίσω από το ΚΚΕ. Είμαι βέβαιος ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάει τέταρτο κόμμα. Εξάλλου έχει πάψει να είναι όπως τον ξέραμε και δεν πιστεύω ότι θα γίνει καλύτερος», είπε χαρακτηριστικά.

Με αφορμή τη δημοσκόπηση της Metron Analysis που παρουσιάστηκε στο MEGA το βράδυ της Πέμπτης 30/11, ο Ανδρέας Δρυμιώτης επισήμανε ότι «εξακολουθεί να υπάρχει κυριαρχία της ΝΔ, παρά το πρόβλημα με την ακρίβεια».

«Εξακολουθεί να πιστεύει ο κόσμος ότι παρά όλα τα προβλήματα, με την κυβέρνηση αυτή ξέρω πού κοιμάμαι και πού πάω, δεν θέλω να πειραματιστώ», είπε χαρακτηριστικά.

Κατά τον Ανδρέα Δρυμιώτη, το δεύτερο συμπέρασμα από όλες τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, μετά την εκλογή Κασσελάκη, είναι ότι «με την αλλαγή της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ, το κόμμα πάει από το κακό προς το χειρότερο».

Όπως είπε, μάλιστα, η κάρτα και τα στοιχεία για την καταλληλότητα ως πρωθυπουργός του Κυριάκου Μητσοτάκη επιβεβαιώνουν την εκτίμηση αυτή, προσθέτοντας ότι «δεν έχει ξαναγίνει ποτέ αυτό».


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE