Δωρεάν εκδηλώσεις για Σαββατοκύριακο στην Αθήνα

Share on:

Το Σαββατοκύριακο έφτασε και είναι μία καλή ευκαιρία για ατελείωτες βόλτες στην πόλη, για μικρούς και μεγάλους. Μάλιστα, αυτό το διήμερο στην Αθήνα υπάρχουν πολλές επιλογές για δωρεάν εκδηλώσεις, και μάλιστα με μεγάλο ενδιαφέρον, τις οποίες μπορείτε να παρακολουθήσετε χωρίς εισιτήριο.

Δήμος Βύρωνα – Μικρή Σκηνή 2024

Ο Δήμος Βύρωνα στο πλαίσιο της διοργάνωσης σειράς θεατρικών παραστάσεων για τα παιδιά, με τίτλο «Μικρή Σκηνή», στην αίθουσα του Δημοτικού Κινηματογράφου «Νέα Ελβετία» αυτό το Σαββατοκύριακο παρουσιάζει δύο παραστάσεις που θα ενθουσιάσουν τους μιρκούς φίλους.

«Ο Σούπερ Ήρωας Μέσα Σου»

Μέσα στο εορταστικό κλίμα της Αποκριάς, οι περιπέτειες των σούπερ ηρώων προσπαθούν να βγάλουν στην επιφάνεια τη δύναμη που κρύβουμε όλοι μας προκειμένου να ξεπεράσουμε τους φόβους μας και να δείξουμε το πραγματικό μας πρόσωπο χωρίς να καταφεύγουμε σε μεταμφιέσεις. Ο εκφοβισμός, η αυτοπεποίθηση, η αποδοχή της διαφορετικότητας που θίγονται στη παράσταση δίνουν ερεθίσματα και τροφή για σκέψη σε μικρούς και μεγάλους για μια διαφορετική αντιμετώπιση.

Συντελεστές παράστασης:
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Τσαμάκος
Κείμενο: Λία Ζάιου
Παίζουν: Ναταλία Μαρτίνη, Δημήτρης Τσαμάκος
Σάββατο 24 Φεβρουαρίου, ώρα 5.00 μ.μ.

«Η κούνια του Καραγκιόζη»

Ο Καραγκιόζης αναλαμβάνει να επαναλειτουργήσει την κούνια για την ψυχαγωγία των παιδιών με τις γνωστές κωμικές σκηνές και τα μπλεξίματα με τους φίλους του και ιδιαιτέρως με τον θείο του το Μπάρμπα-Γιώργο.

Διάρκεια: 1 ώρα
Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, ώρα 12.30 μ.μ.

Δημοτικός Κινηματογράφου «Νέα Ελβετία», Νέας Ελβετίας 34 & Σεβαστείας

Γαϊτανάκια, διαδραστικά εργαστήρια χειροτεχνίας, αλευρομουτζουρώματα, ξυλοπόδαρους, μουσική και χορό, περιλαμβάνει το 30ο Καρναβάλι Δήμου Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη. Το Τριώδιο ανοίγει την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου στις 11 το πρωί με εκδηλώσεις αφιερωμένες στα παιδιά στην κεντρική πλατεία Ρέντη και στην πλατεία Κουμπάκη.

Διαγενεακό πρόγραμμα προκαρναβαλικών δράσεων έχει ετοιμάσει η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, Ισότητας και Τρίτης Ηλικίας του Δήμου. Πιο συγκεκριμένα τα Α’ και Β’ ΚΑΠΗ θα γνωρίσουν στα παιδιά παραδοσιακά ήθη και έθιμα της Αποκριάς με τρόπους ευρηματικούς και με πολλές εκπλήξεις. Οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν στις 17 Μαρτίου με την κεντρική παρέλαση αρμάτων και πληρωμάτων στο Ρέντη.

πηγή:Newsbeast


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE