Δολοφονία τρανς γυναίκας | Αυτός είναι ο άνδρας που συνελήφθη

Share on:

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την άγρια δολοφονία της Άννας, της τρανς που βρέθηκε νεκρή μέσα στο διαμέρισμά της στον Άγιο Παντελεήμονα.

Όπως έγινε γνωστό η 46χρονη Άννα πάλεψε σκληρά με τον δολοφόνο της πριν αφήσει την τελευταία της πνοή μέσα στο σπίτι της. Η αστυνομία την Τετάρτη (19.7.2023) προχώρησε στη σύλληψη ενός 35χρονου από το Μπαγκλαντές για τη δολοφονία της τρανς γυναίκας στον Άγιο Παντελεήμονα.

Ο άνδρας βρισκόταν στην Ελλάδα από το 2017, ενώ μέχρι στιγμής αρνείται κάθε εμπλοκή του στην υπόθεση.

Ωστόσο, υλικό από κάμερα ασφαλείας φαίνεται να τον έχει καταγράψει να εισέρχεται στην πολυκατοικία της 46χρονης. 

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, στο διαμέρισμα της έχουν βρεθεί αποτυπώματα του 35χρονου από το Μπαγκλαντές.

Σημαντικό ρόλο στην ταυτοποίηση και σύλληψη του άνδρα φαίνεται πως έπαιξαν τα κοσμήματα που φορούσε ο άνδρας στα χέρια, καθώς στο βίντεο που είχαν οι αστυνομικοί στα χέρια τους διακρίνονταν πως ο ύποπτος φορούσε χοντρές αλυσίδες σε χέρια και λαιμό. 

Υπενθυμίζεται πως η άτυχη Άννα από την Κούβα βρέθηκε νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος από την σπιτονοικοκυρά της τη Δευτέρα 10 Ιουνίου στο διαμέρισμά της στον Άγιο Παντελεήμονα. 

Πηγή: newsit.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE