Δολοφονία Φαίης Μπακογιώργου | Αίτημα για την αναπαράσταση του εγκλήματος καταθέτει ο πατέρας

Share on:

Η συνήγορος του πατέρα, Βούλα Δημητριάδου, ο πατέρας, Νίκος Μπακογιώργος, αλλά και ο ιδιωτικός ερευνητής Χάρης Βεραμόν θεωρούν πως η ομολογία της νεαρής κατηγορούμενης αδερφής της Φαίης Μπακογιώργου δεν είναι αληθής

Στο γραφείο του ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση της δολοφονίας της 23χρονης Φαίης Μπακογιώργου με κατηγορούμενες την μητέρα και την αδελφή της αλλά και την σπιτονοικοκυρά τους βρίσκεται αυτή την ώρα η δικηγόρος Βούλα Δημητριάδου.

Η συνήγορος του πατέρα της 23χρονης, Νίκου Μπακογιώργου, πρόκειται να καταθέσει αίτημα για την αναπαράσταση του εγκλήματος από την νεαρή κατηγορούμενη κόρη του.

Υπενθυμίζεται πως η αδελφή της Φαίης ομολόγησε ενώπιον του ανακριτή πως αυτή ήταν που σκότωσε την αδελφή της και μάλιστα είχε αποκαλύψει τι είχε κάνει ένα χρόνο πριν τη σύλληψη στην μητέρα και την σπιτονοικοκυρά.

Η συνήγορος του πατέρα, ο ίδιος ο πατέρας αλλά και ο ιδιωτικός ερευνητής Χάρης Βεραμόν που έφερε στο φως με τις έρευνές του στοιχεία που οδήγησαν στην έκδοση των ενταλμάτων σύλληψης, θεωρούν πως η ομολογία της νεαρής κατηγορούμενης δεν είναι αληθής.

«Θεωρούμε πως δεν μπορεί να το έχει κάνει μόνη της, είχε σίγουρα βοήθεια, έχουμε μια εικόνα ποιος μπορεί να οδήγησε τη Φαίη στον θάνατο. Και δεν πρόκειται για ένα πρόσωπο, αλλά περισσότερα. Για αυτό τον λόγο, ζητάμε σήμερα να γίνει αναπαράσταση του εγκλήματος ώστε να αποκαλυφθεί η αλήθεια», αναφέρει στα parapolitika.gr η δικηγόρος Βούλα Δημητριάδου.


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE