Δολοφονία Γιαλιά | Βρέθηκαν δύο αδήλωτα όπλα στο σπίτι του

Share on:

Παράνομα όπλα εντοπίστηκαν στο σπίτι του επιχειρηματία Χρήστου Γιαλιά, ο οποίος έπεσε νεκρός σε δολοφονική ενέδρα στη Μάνδρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, οι αρχές βρήκαν συνολικά πέντε πιστόλια και περίστροφα, τα οποία ο επιχειρηματίας είχε κρύψει στην οικία του στη Μάνδρα. Τα όπλα θα σταλούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια, προκειμένου να γίνει βαλλιστική εξέταση και να διαπιστωθεί εάν έχουν χρησιμοποιηθεί.

Οι εκτιμήσεις των αστυνομικών, που ερευνούν την υπόθεση, είναι ότι ο επιχειρηματίας είχε τα συγκεκριμένα όπλα για προσωπική του ασφάλεια και καταδεικνύουν ότι φοβόταν για την ζωή του.

Υπενθυμίζεται, πάντως, ότι το 2018 είχε δολοφονηθεί και η πρώην σύζυγός του στην αυλή του σπιτιού της, στη Μάνδρα. Η δολοφονία, τότε, είχε αποδοθεί σε ληστεία.

Αναζητούν το δρομολόγιο των εκτελεστών – Το ύποπτο μαύρο ΙΧ και η κατάθεση- κλειδί

Το δρομολόγιο των δραστών της μαφιόζικης εκτέλεσης του επιχειρηματία, Χρήστου Γιαλιά αναζητούν στην ΕΛ.ΑΣ. Κρίσιμη θεωρείται μία κατάθεση που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί. Πρόκειται για έναν φίλο του θύματος με τον οποίο βρίσκονταν μαζί στην εταιρεία του στην Μαγούλα και στη συνέχεια o επιχειρηματίας τον κάλεσε να πάει μαζί του για ποτό στο σπίτι του.

Ταυτόχρονα, ένα από τα σενάρια τα οποία εξετάζεται είναι ότι οι δράστες, τουλάχιστον δύο σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, έφτασαν στον τόπο του εγκλήματος με μία μοτοσικλέτα και διέφυγαν με αυτή, ενώ ενδεχομένως να υπήρξε υποστήριξη και από ένα ΙΧ, καθώς υπάρχουν μαρτυρίες ότι λίγα λεπτά πριν από τη δολοφονία, υπήρξε ένα μαύρο αυτοκίνητο το οποίο κινούταν ύποπτα στην περιοχή.

Πηγή: lawandorder.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE