Δήμητρα Πισπιρίγκου| Κατάθεση 10 ωρών- Τι είπε για τη μοιραία βραδιά του θανάτου της Ίριδας

Share on:

Η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία είναι προφυλακισμένη για τον θάνατο της 9χρονης κόρη της Τζωρτζίνα, κλήθηκε εχθές να καταθέσει με βάση τα νέα στοιχεία για την δολοφονία της Ίριδας και της Μαλένας. Η Δήμητρα Πισπιρίγκου βρισκόταν από τη 1 το μεσημέρι ως και τις 22:30 το βράδυ στα γραφεία της ΓΑΔΑ, και αυτό γιατί οι έμπειροι αξιωματικοί των ανθρωποκτονιών εντόπισαν αντιφάσεις στην κατάθεση της.

Της ζητήθηκε να κάνει περιγραφή λεπτό προς λεπτό

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου στην αρχή της κατάθεσης της ρωτήθηκε για την ημέρα θανάτου της έξι μηνών Ίριδας στο σπίτι της οδού Μπιζανίου στην Πάτρα, καθώς βρισκόταν και η ίδια εκεί, μαζί με την 33χρονη αδελφή της, Ρούλα Πισπιρίγκου.

Μάλιστα, της ζήτησαν να περιγράψει λεπτό προς λεπτό, με κάθε λεπτομέρεια, την ημέρα αυτή, καθώς και να αποσαφηνίσει την ώρα κατά την οποία βρήκε το μωρό αναίσθητο και ειδοποίησε την αδελφή της, αλλά και λεπτομέρειες για το πότε ειδοποιήθηκε ο Μάνος Δασκαλάκης και το ΕΚΑΒ.

Παρόλα αυτά πληροφορίες αναφέρουν ότι ελάχιστα μπόρεσε με την κατάθεση της να βοηθήσει την υπόθεση αφού φαίνεται να ισχυρίζεται τα ίδια δίνοντας ουσιαστικά άλλοθι στην προφυλακισμένη αδερφή της.

Με συμπληρωματικές καταθέσεις γιατρών, ανοικτό το ενδεχόμενο για νέα κατάθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου και αποστολή της δικογραφίας μέσα στις επόμενες ημέρες στην Εισαγγελία Αθηνών, πρόκειται να ολοκληρωθεί η έρευνα του Ανθρωποκτονιών για τους θανάτους των τριών παιδιών στην Πάτρα.

ValueNews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE