Δίκη Έμμας | Απολογείται σήμερα ο 27χρονος κατηγορούμενος οδηγός – “Πήγαινε με 104 χλμ./ώρα”

Share on:

Ο 27χρονος που κρατείται προσωρινά στις φυλακές Νιγρίτας κατηγορείται για το κακούργημα της επικίνδυνη οδήγησης, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της η Έμμα

Απολογείται σήμερα, σχεδόν ένα χρόνο μετά την κηδεία της 21χρονης Έμμας , ο 27χρονος κατηγορούμενος για τη θανατηφόρα παράσυρση και εγκατάλειψή της στο οδόστρωμα της οδού Εγνατίας στη Θεσσαλονίκη.

Ο 27χρονος, αλβανικής υπηκοότητας, που είναι προσωρινά κρατούμενος, θα απολογηθεί ενώπιον του δικαστηρίου. Μετά την απολογία του, αναμένεται η πρόταση της εισαγγελέα και στη συνέχεια η απόφαση του δικαστηρίου.

Χθες, Πέμπτη, ολοκληρώθηκε η εξέταση των μαρτύρων, με την απολογία της συνοδηγού του αυτοκινήτου και με την κατάθεση του τεχνικού συμβούλου του 27χρονου κατηγορούμενου.

Ήταν 22 Νοεμβρίου του 2022 όταν η άτυχη Έμμα παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 27χρονος ο οποίος την χτύπησε και την εγκατέλειψε. Λίγες ημέρες μετά άφησε την τελευταία της πνοή.

Η Έμμα παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 27χρονος -για το οποίο μάρτυρες είχαν καταθέσει πως ήταν πειραγμένο και έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα (περίπου 104 χιλιόμετρα την ώρα)- στις 22 Νοεμβρίου του 2022 και άφησε την τελευταία της πνοή στις 27 του ίδιου μήνα. Η οικογένειά της, δείχνοντας μεγαλείο ψυχής, δώρισε τα όργανά της.

Ο 27χρονος που κρατείται προσωρινά στις φυλακές Νιγρίτας, κατηγορείται για το κακούργημα της επικίνδυνη οδήγησης, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο, εγκατάλειψη τροχαίου ατυχήματος και οδήγηση χωρίς άδεια.


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE