Δίκη Χρυσής Αυγής| Συγκέντρωση έξω από το Εφετείο

Share on:

Λίγο μετά τις 9 το πρωί ξεκίνησε η δίκη της Χρυσής Αυγής σε δεύτερο βαθμό στην αίθουσα τελετών του Εφετείου της Αθήνας.

Μεταξύ άλλων στο δικαστήριο βρίσκονται οι Παναγιώτης Ηλιόπουλος, Γιάννης Λαγός, Χρήστος Παππάς, και Αντώνης Γρέγος ενώ απών είναι ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης ο Νίκος Μιχαλολιάκος. Στο δικαστήριο δεν βρίσκεται ούτε και ο Γιώργος Ρουπακιάς, που έχει καταδικαστεί για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και του έχουν επιβληθεί ισόβια.

Συνολικά ενώπιων του δευτεροβάθμιου δικαστηρίου είναι μόλις 7 από τους 26 καταδικασθέντες.

Σήμερα  οι δικαστές του Πενταμελούς Εφετείου της Αθήνας θα ανέβουν στην έδρα, στην αίθουσα τελετών του Εφετείου της Αθήνας , τη μεγαλύτερη δικαστική αίθουσα που υπάρχει και επελέγη ως τόπος διεξαγωγής του ποινικού δικαστηρίου, μετά και από σχετικό αίτημα της πολιτικής αγωγής για να καλυφθούν οι ανάγκες όλων των παραγόντων και να προχωρήσει η εκδίκαση της υπόθεσης με τους ταχύτερους δυνατούς ρυθμούς .

https://www.youtube.com/watch?v=YufhcsKG-h8

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις γύρω από το Εφετείο Αθηνών

Συγκεντρώσεις από διάφορους φορείς και οργανώσεις βρίσκονται γύρω από το Εφετείο Αθηνών ενόψει της δίκης της Χρυσής Αυγής. Η ΕΛΑΣ έχει προχωρήσει σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και η Τροχαία έχει πραγματοποιήσει διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη κάθοδο της λεωφόρου Αλεξάνδρας και εκτροπή των οχημάτων στο ύψος της Πανόρμου ενώ κλειστές είναι και οι οδοί Κ.Λουκάρεως και Δέλγερη.

ValueNews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE