Χριστίνα Σούζη| Παρουσίασε τηλεφωνικά το πρώτο δελτίο μετά το τροχαίο της

Share on:

Επέστρεψε τηλεφωνικά στα τηλεοπτικά της καθήκοντα η μετεωρολόγος Χριστίνα Σούζη μετά και το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης (7/6) όταν και ντελαπάρισε το αυτοκίνητό της στη Λεωφόρο Κηφισίας.

Η μετεωρολόγος εμφανίστηκε στην εκπομπή «Πρωινό μας» με τη Φαίη Σκορδά και παρουσίασε τον καιρό για τις επόμενες ημέρες. «Δεν είμαι σε κατάσταση να με δει ο κόσμος» είπε η ίδια για την παρουσία της.

«Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Είμαι καλά. Δεν με μπορείτε να με δείτε, γιατί δεν είμαι ακόμη σε κατάσταση για να με δείτε. Το μυαλό μου δουλεύει ξυράφι και η γλώσσα μου επίσης!».

Συνέχισε, παρουσιάζοντας τα νέα για τα καιρικά φαινόμενα των επόμενων ημερών.

Το χρονικό του τροχαίου 

Όλα έγιναν το απόγευμα της προηγούμενης Τετάρτης όταν και το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε η Χριστίνα Σούζη και κινούνταν στο ύψος του Παραδείσου Αμαρουσίου επί της Λεωφόρου Κηφισίας ντελαπάρισε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Το ΙΧ που οδηγούσε αναποδογύρισε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες όταν ξέφυγε από την πορεία του και κατέληξε ανάποδα στο οδόστρωμα. Παράλληλα, ένα ακόμα ΙΧ έχει υποστεί ζημιές.

Η Χριστίνα Σούζη τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ η κατάσταση της υγείας της δεν εμπνέει ανησυχία.

Media.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE