Χριστίνα Μπόμπα| Ομόφωνη στήριξη για την influencer μετά τα αρνητικά σχόλια

Share on:

Μετά από μια φωτογραφία της στο Instagram, που παρουσιάζετε χαμογελαστή με μπλούζα με ανοιχτό ντεκολτέ, ακολούθησαν πολλά αρνητικά σχόλια.

Η φωτογραφία που ανάρτησε η ίδια στους προσωπικούς της λογαριασμούς και έγινε η αιτία για “κατακραυγή”

Τα περισσότερα από αυτά αναφερόντουσαν στις ενδυματολογικές της επιλογές, καθώς με βάση τα λεγόμενα τους δεν επιτρέπεται μια μητέρα να φωτογραφίζετε έτσι. Η ίδια βρέθηκε στο Μιλάνο για επαγγελματικούς λόγους και πολλοί για αυτό τον λόγο έσπευσαν να την χαρακτηρίσουν πως δεν είναι σωστή μητέρα.

Η απάντηση της

Η Χριστίνα Μπόμπα απάντησε στους κακεντρεχείς που έσπευσαν να την δικάσουν μέσα από τα social media.

«Αν ήμουν άνδρας θα συσχέτιζε κανείς την ηθική μου με την ποσότητα του υφάσματος που καλύπτει το σώμα μου; Θα πίστευε κανείς πως θα ήμουν κακός πατέρας επειδή ήμουν σε ένα επαγγελματικό ταξίδι; Επίσης έχουμε άραγε 2022 ή ζούμε στο μεσαίωνα;

Θα κάνουμε ό,τι θέλουμε και εμείς ξέρουμε τι είναι σωστό για εμάς και τι όχι»

Η μεγαλύτερη της στήριξη, ο άνδρας της

Πρώτος από όλους έσπευσε ο σύζυγος της, Σάκης Τανιμανίδης τη στήριξε: «Είμαι τόσο περήφανος για σένα. Εκτός την δυναμική, πανέμορφη γυναίκα που γνώρισα, έγινε και μία υπέροχη μητέρα μεγαλώνοντας 2 δίδυμα κορίτσια». Συνεχίζει απευθυνόμενος σε όλες τις γυναίκες: Το παρακάτω είναι για όλες τις γυναίκες που έγιναν μητέρες. Να κάνεις ό,τι θέλεις, να φοράς ό,τι γουστάρεις, να πηγαίνεις όπου θέλεις και να μη δίνεις λογαριασμό σε κανέναν εκτός από τον ίδιο σου τον εαυτό. Αυτός ξέρει καλύτερα»

Δεν ήταν μόνο ο Σάκης αυτός που την στήριξε και την υπερασπίστηκε. Μαζί του την στήριξαν και η Μαίρη Συνατσάκη, η Φαίη Σκορδά και η Ελεωνόρα Μελέτη.

Η Χριστίνα Μπόμπα φανερά συγκινημένη από την στήριξη προχώρησε στην παρακάτω ανάρτηση.

Είμαι συγκινημένη από εχθές που διαβάζω όλα αυτά τα μηνύματα και βλέπω όλα αυτά τα stories, posts και δημοσιεύματα. Για μένα είναι τόσο αισιόδοξο να τολμάμε, να μιλάμε και έπειτα όλοι μαζί να γινόμαστε ένα για να αλλάξουμε κάποιες διαστρεβλωμένες πεποιθήσεις βαθιά ριζωμένες στην “καθώς πρέπει” κοινωνία μας! Αν όλοι χαιρόμασταν, αποδεχόμασταν και στηρίζαμε τους γύρω μας να είναι ο εαυτός τους, να κάνουν ότι αγαπούν και θέλουν τότε σίγουρα ο κόσμος θα ήταν πολύ καλύτερος.

Πηγή:Valuenewsgr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE