Χούλιγκαν | Έρευνα για 90 σεσημασμένους Ολυμπιακού, ΑΕΚ, Παναθηναϊκού | Τι έδωσαν στον Άρειο Πάγο Βρούτσης, Οικονόμου

Share on:

Ανάμεσα στα 200 ονόματα που περιλαμβάνονται στη λίστα που παραδόθηκαν στον Άρειο Πάγο, βρίσκονται 90 «σεσημασμένοι» χούλιγκαν Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ. Οι περισσότεροι με «φάκελο» στις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών, ληστείες και άλλα αδικήματα.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Οικονόμου και ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης επισκέφτηκαν την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη, στην οποία παρέδωσαν κατάλογο με περίπου 200 πρόσωπα που έχουν εμπλακεί σε υποθέσεις οπαδικής βίας τα προηγούμενα χρόνια.

Μάλιστα, όπως αναφέρθηκε χαρακτηριστικά, η ονοματολογία στους φακέλους πήγαινε «πίσω» έως και 15 χρόνια, με όλα τα αιματηρά επεισόδια, ακόμα και την δολοφονία του Φιλόπουλου.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο ΑΝΤ1 στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της Τρίτης (12/12), μεταξύ αυτών βρίσκονται και 90 «σεσημασμένοι» χούλιγκαν του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, με τους περισσότερους εξ αυτών να είναι… φακελωμένοι στις Αρχές για υποθέσεις στις οποίες εμπλέκονται ναρκωτικά, ληστείες, όπως και πολλά ακόμα αδικήματα.


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE