Χιούμορ άλλης εποχής, ευαίσθητα θέματα και κατακραυγή…

Share on:

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει σε μεγάλη μερίδα τηλεθεατών η νέα σειρά του Μάρκου Σεφερλή στον Ant1. Στην πρεμιέρα της σειράς ακούστηκαν κακόγουστα, ομοφοβικά και σεξιστικά σχόλια σε χιουμοριστικό πλαίσιο.

Πολλοί τηλεθεατές κάλεσαν άμεσα το ΕΣΡ να παρέμβει. Ορισμένοι παρέθεσαν στο Twitter τις ατάκες που ειπώθηκαν στο επεισόδιο φέρνοντας το hashtag  #SuperMammy στην πρώτη θέση των trends στο Twitter.

Σχόλια όπως: «Είδα στο δρόμο έναν βιαστή, έτρεχα, έτρεχα, αλλά δεν τον πρόλαβα», «Η βότκα είναι λιπαντικό για να κατεβάζουν οι γυναίκες τα βρακιά τους και να γκαστρώνονται» και ««παλιά, οι γυναίκες ήταν πολύ πιο δύσκολες, τώρα πάνε και με χίλια ευρώ» εξόργισαν ιδιαίτερα το κοινό που έκανε λόγω για παλαιομοδίτικο και προσβλητικό χιούμορ που φέρνει την κοινωνία πολλά χρόνια πίσω.

Ορισμένα από τα tweets ανέφεραν: «Υποθετική ιστορία  Έβλεπα τη μαμά μου και το μπαμπά μου να γελάνε με τις καρικατούρες των gay του Σεφερλή ,και έλεγε ο πατέρας μου “ρε τις αδελφαρες” κι εγώ ένιωθα μέσα μου πόνο και θλίψη γιατί τους έβλεπα να γελούν με αυτό που είμαι», «Το «αστείο» που έκανε ο #Σεφερλης με τον βιαστή που δεν μπορούσε να τον πιάσει μία γυναίκα. Αηδιαστικό σε όλα του. Υψηλής ποιότητας πρόγραμμα στον ΑΝΤ1».

Ο ηθοποιός έχει βρεθεί πολλές φορές στο στόχαστρο αρνητικών σχόλιων για το χιούμορ που παρουσιάζει στις παραστάσεις του. Αποκορύφωμα η κόντρα, στην οποία είχε έρθει προ καιρού με την Έλενα Ακρίτα που οδήγησε σε δικαστική διαμάχη μεταξύ τους και σε νίκη του ηθοποιού.

Ακόμα δεν έχει γίνει ξεκάθαρη η πορεία της συγκεκριμένης σειράς, καθώς το κανάλι του Ant1 δεν έχει προχωρήσει σε δηλώσεις.

ΠΗΓΗ: Value news.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE