Χανιά| Μόλις πέθανε, η οικιακή βοηθός του έκλεψε όλα τα χρήματα

Share on:

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε πριν λίγες μέρες στα Χανιά όταν μια γυναίκα βουλγάρικης καταγωγής κλέβει την τραπεζική κάρτα ενός ηλικιωμένου και προχωράει σε διαδοχικές αναλήψεις αμέσως μετά την κηδεία του.


Η 47χρονη γυναίκα φαίνεται να δούλευε για αυτόν ως οικιακή βοηθός, όσο εκείνος βρισκόταν εν ζωή. Μόλις όμως εκείνος πέθανε δεν έχασε καθόλου χρόνο, και παίρνοντας την τραπεζική του κάρτα προχώρησε σε ανάληψη χρηματικού ποσού.


Πήγε στο ΑΤΜ και διαπίστωσε πως ο λογαριασμός είχε μέσα 1,030 ευρώ. Στην προσπάθεια της να κάνει ανάληψη ολόκληρο το ποσό διαπίστωσε πως δεν μπορούσε καθώς υπήρχε όριο ανάληψης. Δεν ήταν κάτι που την σταμάτησε και την επόμενη κιόλας μέρα πήγε να “σηκώσει” και τα υπόλοιπα, κι ας ήταν η κηδεία του άντρα εκείνη την ημέρα.

Δυστυχώς, για εκείνη η κόρη του θανόντος που είχε πρόσβαση στον λογαριασμό του πατέρα του είδε τις αναλήψεις και ενημέρωσε αμέσως το Αστυνομικό τμήμα Κισάμου που μετά από έρευνα κατέληξε ότι πίσω από τις αναλήψεις κρυβόταν η 47χρονη Βουλγάρα που τον πρόσεχε όταν αυτός ήταν εν ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τι αστυνομικές αρχές της Κισάμου, στο σπίτι της 47χρονης βρέθηκε η τραπεζική κάρτα του ηλικιωμένου μαζί με τις αποδείξεις των αναλήψεων.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου.

Πηγή:cretapost.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE