Champions League | Τι θα δούμε απόψε

Share on:

Δυνατές και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Τετάρτης στο Champions League, με τα παιχνίδια σε Νιούκαστλ, Ντόρτμουντ και Λειψία να ξεχωρίσουν. όλατα παιχνίδια θα μεταδώσει η Cosmote TV.

Για τον 5ο όμιλο, η Ατλέτικο Μαδρίτης, που ισοφαρίστηκε στο φινάλε της πρώτης αγωνιστικής από τη Λάτσιο με γκολ του Προβεντέλ, φιλοξενεί τη Φέγενορντ, που ξεκίνησε νικηφόρα κόντρα στη Σέλτικ του Λουίς Πάλμα. Στο άλλο ματς της βραδιάς, οι Κέλτες υποδέχονται τους «λατσιάλι», σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες.

Στον 6ο όμιλο, η Νιούκαστλ φιλοξενεί στο «St. James Park» την Παρί Σεν Ζερμέν, σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, ενώ η Ντόρτμουντ υποδέχεται τη Μίλαν. Οι Παριζιάνοι είχαν επικρατήσει των Βεστφαλών στην πρεμιέρα, ενώ οι Ιταλοί έμειναν στη λευκή ισοπαλία με τους Άγγλους.

Όσον αφορά τον 7ο όμιλο, η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται στη Λειψία για να κοντραριστεί με την ομώνυμη ομάδα, με αμφότερες να έχουν κάνει ιδανική πρεμιέρα κόντρα σε Ερυθρό Αστέρα και Γιουνγκ Μπόις αντίστοιχα, που αναμετρώνται μεταξύ τους στο Βελιγράδι.

Τέλος, στον 8ο όμιλο, η Μπαρτσελόνα θα φιλοξενηθεί από την Πόρτο στο «Ντραγκάο», ενώ η Αντβέρπ θα υποδεχθεί τη Σαχτάρ Ντόνετσκ, σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, οι οποίες, όπως φαίνεται, θα παλέψουν για την 3η θέση που δίνει το εισιτήριο για τα playoffs του Europa League.

Αναλυτικά τα παιχνίδια της Τετάρτης (4/10):

Αντβέρπ-Σαχτάρ (19:45)
Ατλέτικο Μαδρίτης-Φέγενορντ (19:45)
Ερυθρός Αστέρας-Γιουνγκ Μπόις (22:00)
Λειψία-Μάντσεστερ Σίτι

Ντόρτμουντ-Μίλαν
Νιούκαστλ-Παρί Σεν Ζερμέν
Πόρτο-Μπαρτσελόνα
Σέλτικ-Λάτσιο


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE