Champions League | Ρεάλ Σοσ. – Παρί Σ.Ζ. 1-2 | Στους “8” με τον “φευγάτο” Εμπαπέ (vid)

Share on:

H Παρί Σεν Ζερμέν είχε κάνει εύκολο το έργο της από το πρώτο παιχνίδι όπου είχε επικρατήσει με σκορ 2-0. Και συνέχισε έτσι στη ρεβάνς. Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε ήταν εξαιρετική στο πρώτο ημίχρονο, ξεκινώντας με ιδανικό τρόπο, αφού στο 15′ ο Κιλιάν Εμπαπέ έκανε το 1-0 ύστερα από ασίστ του Ουσμάν Ντεμπελέ. Η Σοσιεδάδ ήταν εντελώς ακίνδυνη και έτσι το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με τους Παριζιάνους μπροστά.

Στο δεύτερο 45λεπτο, τα πράγματα εξελίχθηκαν ουσιαστικά το ίδιο. Ο Εμπαπέ συνέχισε να… πυροβολεί και με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 56′ πραγματοποίησε το 2-0, μετά την ασίστ του Κανγκ-Ιν. Το μόνο που κατάφεραν οι Βάσκοι ήταν να μειώσουν στο φινάλε της συνάντησης με τον Μικέλ Μερίνο να διαμορφώνει το τελικό 2-1 που έδωσε την πρόκριση στους Γάλλους.

ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Ρεμίρο, Τραορέ, Θουμπελδία, Λε Νορμάν, Γκαλάν, Μέντεθ (61′ Μπρενιάρ), Θουμπιμέντι, Μερίνο, Μπέκερ (61′ Μπαρινετσέα), Οϊαρθάμπαλ, Κούμπο.Με σόου του Κέιν, και… ανατροπή, στους «8» η Μπάγερν (3-0) – «Περπατώντας» στα προημιτελικά η Παρί (1-2)
ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Ντοναρούμα, Χακιμί (82′ Σολέρ), Μπεράλντο, Λ. Ερναντέζ, Μέντεθ (62′ Τουριέντες), Ζαΐρ-Εμερί, Ρουίθ, Βιτίνια, Ντεμπελέ (82′ Κόλο Μουάνι), Εμπαπέ, Μπαρκολά (46′ Κανγκ-Ιν Λι).


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE