Champions League | Κερδισμένες, Ρεάλ Μαδρίτης, Άρσεναλ | “Σώθηκε” η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Share on:

Το πρώτο κομμάτι της τελευταίας αγωνιστικής του Α’ γύρου στους ομίλους του Champions League ολοκληρώθηκε με λίγα σχετικά γκολ (18), συγκριτικά με ότι είχαμε παρακολουθήσει πριν τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες, ωστόσο όπως έχουμε συνηθίσει υπήρχε φοβερό σασπένς στο φινάλε της βραδιάς.

Η Ρεάλ Μαδρίτης (2-1 στη Μπράγκα), η Άρσεναλ (2-1 στη Σεβίλλη) και η Σοσιεδάδ (1-0 στη Λισαβόνα τη Μπενφίκα) πήραν σπουδαία διπλά και σε μεγάλο βαθμό την πρόκριση, ωστόσο το ματς της ημέρας έγινε στο Μάντσεστερ όπου η Γιουνάιτεντ κέρδισε 1-0 τη Μπενφίκα με γκολ του Μαγκουάιρ και σωτήρα τον Ονάνα που απέκρουσε πέναλτι στο 90’+7′.

1ος όμιλος
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Κοπεγχάγη 1-0
Όταν έχει κέφια η μπάλα γεννιούνται απίθανες ιστορίες… Στη βραδιά που οι «κόκκινοι διάβολοι» τίμησαν τη μνήμη του σερ Μπόμπι Τσάρλτον η Κοπεγχάγη βρέθηκε μια ανάσα από το να προκαλέσει μία ακόμη αγωνιστική… κηδεία στην ομάδα του Τεν Χαγκ που σώθηκε από τον Χάρι Μαγκουάιρ και τον Αντρέ Ονάνα. Τους δύο παίκτες που οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ όταν βλέπουν να μπαίνουν στο γήπεδο κάνουν τον σταυρό τους.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη στον όμιλο για τη Γιουνάιτεντ που πλέον ξαναμπήκε γερά στο κόλπο της πρόκρισης.

Μπορεί οι φίλοι της Γιουνάιτεντ να περίμεναν ένα δυνατό ξεκίνημα, ωστόσο διαψεύστηκαν, μιας και οι Δανοί πάτησαν εξαιρετικά, κυκλοφόρησαν ιδανικά και είχαν την πρώτη μεγάλη φάση. Ο Ελιονούσι έκανε τη σέντρα και το βολέ του Γκονσάλβες σταμάτησε στο δοκάρι. Κάκιστο το α’ μέρος για την Μάντσεστερ, η οποία δεν μπορούσε να φανεί απειλητική. Το β’ μέρος άρχισε με δυο ευκαιρίες, όμως Ονάνα και Γκραμπάρα έκαναν σημαντικές επεμβάσεις σε προσπάθειες των Λέραγκερ και Έρικσεν αντίστοιχα.

Ρεγκιλόν και Γκαρνάτσο έκαναν πιο επιθετική την ομάδα τους, με τον Αργεντινό να θέλει, αλλά να χάνει σημαντική ευκαιρία να σκοράρει. Ωστόσο, η λύτρωση ήρθε στο 72′ με πρωταγωνιστή τον παίκτη που ήταν στην… πόρτα της εξόδου, τον Χάρι Μαγκουάιρ. Ο Βρετανός με κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του, ανεβάζοντας παράλληλα την αυτοπεποίθησή της.

Ράσφορντ και ΜακΤόμινεϊ έχασαν μεγάλες ευκαιρίες για να κλειδώσουν τη νίκη και η Γιουνάιτεντ γι ακόμα μια φορά έπαιξε με τη φωτιά. Στις καθυστερήσεις οι Δανοί κέρδισαν πέναλτι, όμως, ο Ονάνα με σούπερ επέμβαση στο 90’+7′ νίκησε τον Λάρσον και κράτησε μια μεγάλη νίκη.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ονάνα, Νταλότ, Βαράν, Μαγκουάιρ, Ρεγκιλόν (63’ Λίντελεφ), Άμραμπατ (46’ Έρικσεν), ΜακΤόμινεϊ, Φερνάντες, Χόιλουντ (86’ Μαρσιάλ), Άντον ι(63’ Γκαρνάτσο), Ράσφορντ

Κοπεγχάγη: Γκράμπαρα, Γέλερτ (77’ Σόρενσεν), Ντάικς, Βάβρο, Άνκερσεν, Φαλκ, Λεράγκερ, Γκονσάλβες (85’ Λάρσον), Ελγιουνούσι, Ακουρί, Κλάεσον (77’ Όσκαρσον)

Γαλατάσαραϊ-Μπάγερν 1-3

2ος όμιλος
Σεβίλλη-Άρσεναλ 1-2

Σπουδαία νίκη στην έδρα μιας… σταθερής δύναμης του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου τα τελευταία χρόνια για την Άρσεναλ! Οι Κανονιέρηδες με έναν φοβερό Γκαμπριέλ Ζεσούς υπέταξαν τη Σεβίλλη στο «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν» με 2-1 και ανέβηκαν στην κορυφή του 2ου ομίλου, αφήνοντας πίσω τους την ήττα από τη Λανς.

Ο ενθουσιασμός και η αδιαμφισβήτητη ευρωπαϊκή εμπειρία των γηπεδούχων έδειξε να περιορίζει σχετικά το νεανικό σύνολο του Αρτέτα, που βρήκε ωστόσο τις στιγμές του σε ένα γενικότερα ισορροπημένο πρώτο μέρος. Στο 8′ ο Μαρτινέλι έχασε σημαντική ευκαιρία, ενώ στο 22′ ο Ζεσούς πλάσαρε άουτ. Στην καλύτερη στιγμή της η Σεβίλλη έφτασε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, ωστόσο ο Εν Νεσίρι δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα από πολύ καλή θέση και… τιμωρήθηκε στιγμές αργότερα. Ο Γκαμπριέλ Ζεσούς κατέβασε την μπάλα στον χώρο του κέντρο, με μια ασύλληπτη προσποίηση έστειλε για… σπίρτα δύο αμυνόμενους και με άψογη κάθετη σέρβιρε στον Μαρτινέλι που πέρασε τον Νάιλαντ και πλάσαρε για το 1-0.

Ο Ζεσούς δεν έμεινε στην πανέμορφη ασίστ και φρόντισε να χαρίσει μια ακόμα στιγμή μαγείας στο 53′. Από τα αριστερά πέρασε τον Ακούνια και δημιούργησε χώρο για τον εαυτό, στέλνοντας με απίστευτο τελείωμα την μπάλα στο «παραθυράκι» από φοβερά δύσκολη γωνία για το 2-0.

Η Σεβίλλη απάντησε άμεσα και μείωσε στο 58′ με κεφαλιά του Γκούντελι, όμως παρά την πίεσή της στη συνέχεια και μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα.

Σεβίλλη: Νίλαντ, Νάβας (78’ Χουάνλου), Ράμος, Γκουντέλι, Ακούνια, Σουμαρέ, Σο (57’ Λαμέλα), Ράκιτιτς, Λουκεμπάκιο (57’ Μαριάνο Ντίας), Οκάμπος, Εν Νεσιρί.

Άρσεναλ: Ραγιά, Τομιγιάσου, Γκάμπριελ, Σαλιμπά, Γουάιτ, Ζορζίνιο, Όντεγκααρντ (73’ Χάβερτς), Ράις, Μαρτινέλι, Σάκα (81’ Τροσάρ), Ζεσούς (81’ Ενκέτια)

Λανς-Αϊντχόφεν 1-1

Στη Βόρεια Γαλλία, Λανς και Αϊντχόφεν αλληλοεξουδετερώθηκαν σε ένα παιχνίδι με πολλή ένταση και έμειναν εν τέλει στο ισόπαλο 1-1, αποτέλεσμα το οποίο… βόλεψε τους γηπεδούχους που συνεχίζουν στη 2η θέση του ομίλου. Οι δύο ομάδες άφησαν τη δράση για το δεύτερο μέρος. Στο 54ο λεπτό ο Μπακαγιόκο με φοβερό αριστερό σουτ από τη γωνία της περιοχής άνοιξε το σκορ για την PSV, ωστόσο οι Λανσουά είχαν απάντηση.

Στο 65′, ο Φρανκόφσκι σέντραρε από τα δεξιά και ο… συνήθης ύποπτος Ελιέ Γουαχί με πανέμορφο εναέριο τελείωμα ισοφάρισε. Λανς και Αϊντχόφεν δεν βρήκαν το γκολ της νίκης στον εναπομείναντα χρόνο και μοιραία αρκέστηκαν στην ισοπαλία.

Λανς: Σαμπά, Γκραντέ, Ντάνσο, Μεδίνα, Φρανκόφσκι, Σαμέντ, Μεντί (63’ Ντα Κοστα), Μασάδο (82’ Αϊνταρά), Σοτοκά (63’ Σαΐντ), Φουλζινί (63’ Τόμασον), Γουαχί (72’ Γκιλαβογκί)

Αϊντχόφεν: Μπενίτες, Ντεστ, Μποσκάλι, Ραμάλιο, Τέζε, Σκάουτεν, Φέιρμαν, Τίλμαν (71’ Σαϊμπάρι), Λοσάνο (82’ Φέρτεσεν), Ντε Γιονγκ (90+1’ Πέπι), Μπακαγιόκο (82’ Τιλ)

 

3ος όμιλος
Μπράγκα-Ρεάλ Μαδρίτης 1-2

Στα χαρτιά, η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν το φαβορί του τρίτου ομίλου του Champions League και φρόντισε να το επιβεβαιώσει και εκεί που έχει σημασία, στην πράξη. Η Βασίλισσα τρίτωσε το… καλό στην έδρα της Μπράγκα () και έβαλε ήδη τις βάσεις για την πρόκριση στους «16» και την πρωτιά του ομίλου.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και έχασαν διπλή ευκαιρία με Μπάνζα – Τζαλό και είχαν ακόμα ένα σουτ άουτ του Αλ Μουσρατί, με τους φιλοξενούμενους να ανεβάζουν σταδιακά την απόδοσή τους και να φτάνουν στο γκολ, στην πρώτη ουσιαστική ευκαιρία τους (18’).

Μπαλιά στον Βινίσιους Ζούνιορ, ο Βραζιλιάνος «χορεύει» τον Σαατσί και γυρίζει στον Ροντρίγκο, ο οποίος με κοντινή προβολή και με την βοήθεια του Νιακατέ, νικάει τον Ματέους για να σημειώσει το πρώτο του γκολ από τον Αύγουστο (!), φτάνοντας συνολικά τα 16 στο Champions League, ξεπερνώντας τα τέρματα του Ρονάλντο του «Φαινομένου» με την Βασίλισσα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Η Μπράγκα απάντησε με καλές ευκαιρίες των Αλ Μουσρατί και Ρικάρντο Όρτα, με την Ρεάλ να ψάχνει το 0-2 με Βινίσιους, με δεύτερο γκολ του Ροντρίγκο να ακυρώνεται ορθά για οφσάιντ σε ένα αρκετά ψυχαγωγικό πρώτο 45λεπτο.

Μπέλινγκχαμ, όπως Καρεμπέ
Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος με μεγάλες ευκαιρίες των Τζουντ Μπέλινγκχαμ και Ντάνι Καρβαχάλ, προτού ο Άγγλος βρήκε και πάλι δίχτυα, με ωραίο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής (61’).

Ο… αθεόφοβος 20χρονος μέσος, ο οποίος έφτασε συνολικά τα έντεκα γκολ – τρεις ασίστ σε δώδεκα συμμετοχές (!), έγινε μόλις ο δεύτερος παίκτης που σκοράρει στα τρία πρώτα του παιχνίδια στο Champions League με την φανέλα της Ρεάλ. Ποιος ήταν ο πρώτος; Ο Κριστιάν Καρεμπέ!

Ούτε το δεύτερο γκολ των Μαδριλένων δεν πτόησε την Μπράγκα, η οποία απάντησε μόλις δύο λεπτά αργότερα, όταν ο Άλβαρο Τζολά από κοντά «εκτέλεσε» τον Κέπα, ύστερα από πολύ ωραίο συνδυασμό Μέντες – Μπάνζα και ασίστ του τελευταίου.

Η μείωση του σκορ έδωσε ώθηση στους Πορτογάλους, οι οποίοι κατά διαστήματα έκλεισαν την Ρεάλ στα καρέ της, χωρίς πάντως αποτέλεσμα, με τους φιλοξενούμενους να βλέπουν δεύτερο γκολ τους να ακυρώνεται για οφσάιντ, αυτή την φορά με τον Βινίσιους.

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ πρόλαβε τον Αμπέλ Ρουίθ προτού γίνει πολύ επικίνδυνος στο φινάλε και αφού ο Μπέλινγκχαμ αποχώρησε με ενοχλήσεις, οι οποίες πάντως δεν μοιάζουν αρκετές για να τον αφήσουν εκτός από το «Clasico» με την Μπαρτσελόνα (Σάββατο 28/10, 17:15).

Μπράγκα (Αρτούρ Ζόρζε): Ματέους – Μέντες (73’ Φονσέκα), Σαατσί, Νιακατέ, Μπόρχα – Βίτορ Καρβάλιο (66’ Μπρούμα), Αλ Μουσρατί (78’ Ζοάο Μουτίνιο) – Τζαλό, Σαλασάρ, Όρτα – Μπάνζα (67’ Αμπέλ Ρουίθ).

Ρεάλ Μαδρίτης (Κάρλο Αντσελότι): Κέπα – Ντάνι Καρβαχάλ, Νάτσο, Ρούντιγκερ, Φραν Γκαρθία (75’ Μεντί) – Βαλβέρδε, Μόντριτς, Καμαβινγκά – Μπέλινγκχαμ (90’ Λούκας Βάθκεθ) – Ροντρίγκο (71’ Τσουαμενί), Βινίσιους Ζούνιορ.

Ουνιόν Βερολίνου-Νάπολι 0-1

Μετά την Ρεάλ Μαδρίτης και η Νάπολι έκανε άλμα πρόκρισης στους «16» αφού, μετά το «διπλό» στην Μπράγκα, πήρε τη νίκη και στο Βερολίνου επί της Ουνιόν (1-0), η οποία παραμένει χωρίς βαθμό μετά από τρεις αγωνιστικές.

Μέτριο το πρώτο ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να βλέπουν ένα γκολ του Νταβίντ Ντατρό Φοφανά να ακυρώνεται ορθά για οφσάιντ και να είναι πιο δραστήριοι και τους φιλοξενούμενους να ποντάρουν πρωτίστως στα κέφια του Κβίχα Κχβαρατσχέλια, χωρίς πάντως ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Ανέβηκε ο ρυθμός στο δεύτερο μέρος με εκατέρωθεν καλές προσπάθειες, αλλά τη Νάπολι να είναι αυτή που πήρε εν τέλει το προβάδισμα. Ο Κχβαρατσχέλια αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του, κινήθηκε πολύ ωραία από τα αριστερά, μπήκε στην περιοχή και γύρισε στον Τζιάκομο Ρασπαντόρι, ο οποίος νίκησε από κοντά τον Φρέντερικ Ρόνοβ, δικαιώνοντας τον Ρουντί Γκαρσιά που τον επέλεξε ως βασικό για να αντικαταστήσει τον τραυματία Βίκτορ Οσίμεν (65’).

Η Νάπολι έκανε ένα βήμα πίσω, η Ουνιόν πίεσε μέχρι το τέλος, άγγιξε το γκολ σε κεφαλιά του Ρόμπιν Κνόχε που «έγλειψε» το δοκάρι στο 82’, αλλά εν τέλει έμεινε με την όρεξη για τον πρώτο της βαθμό στο Champions League.

Ουνιόν Βερολίνου (Ουρς Φίσερ): Ρόνοβ – Ντοέκι (80’ Τουσάρ), Κνόχε, Ντιόγκο Λέιτε – Κεντίρα (70’ Κραλ) – Τρίμελ, Χάμπερερ (80’ Φόλαντ), Άαρονσον (70’ Λαϊντουνί), Γκόσενς – Μπέκερ, Φοφανά (70’ Μπέρενς).

Νάπολι (Ρουντί Γκαρσιά): Μερέτ – Ντι Λορέντσο, Ραχμάνι, Νάταν, Μάριο Ρουΐ (71’ Ματίας Ολιβέρα) – Καγιούστε (46’ Ελμάς), Λομπότκα, Ζιελίνσκι – Πολιτάνο (81’ Λίντστρεμ), Ρασπαντόρι (71’ Σιμεόνε), Κχβαρατσχέλια (89’ Όστιγκανρτ).

4ος όμιλος
Μπενφίκα-Ρεάλ Σοσιεδάδ 0-1

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ πατάει «γκάζι» για τους «16» του Champions League! Οι Βάσκοι ήταν σαφώς ανώτεροι της Μπενφίκα, νίκησαν στο «Ντα Λουζ» με 1-0 και έπιασα την Ίντερ, η οποία νωρίτερα νίκη τη Ζάλτσμπουργκ, στους επτά βαθμούς, στο +4 από τους Αυστριακούς. Χωρίς βαθμό και γκολ οι Αετοί της Λισαβόνας μετά από τρεις αγωνιστικές.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 7′ με τον Κούμπα και στο 11′ ο Μούσα της Μπενφίκα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, όμως το γκολ του ακυρώθηκε για οφσάιντ. Στο 26′ το συρτό σουτ του Μουνιόθ δεν βρήκε εστία, στο 45′ ο Μπαρενετσέα αστόχησε, στο 52′ ο Τρούμπιν απέκρουσε το σουτ του Θουμπιμέντι και στο 60′ ο Κούμπο πλάσαρε μέσα από την περιοχή έπειτα από ατομική ενέργεια, όμως έστειλε την μπάλα άουτ.

Οι Βάσκοι βρήκαν το γκολ που άξιζαν στο 63′. Ο Μερίνο πάσαρε στον Μπαρενετσέα, ο οποίος έκανε το γύρισμα και ο Μενέντεθ με πλασέ εξ επαφής πέτυχε το γκολ που αποδείχτηκε «χρυσό». Η Σοσιεδάδ είχαν και δοκάρι στο 67′ με τον Κούμπο, ενώ η καλύτερα στιγμή της Μπενφίκα ήταν στο 78′ όταν ο Ρεμίρο απέκρουσε εντυπωσιακά την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κοκτσού.

Μπενφίκα: Τρούμπιν, Γιούρασεκ(59’ Μπερνάτ), Οταμέντι, Αντόνιο Σίλβα, Μπα(82’ Τσικίνιο), Νέβες, Άουρσνες, Ράφα Σίλβα, Ζοάο Μάριο(77’ Κοκτσού), Νέρες(70’ Γκοβέια), Μούσα

Σοσιεδάδ: Ρεμίρο, Τραορέ(71’ Ελουστόντο), Μουνιόθ, Λε Νορμάν, Θουμπέλδια, Θουμπιμέντι, Μερίνο, Μέντεθ, Μπαρενετσέα(76’ Ζακαριάν), Κούμπο(76’ Κάρλος Φερνάντεθ), Οριανθάμπαλ(90+2’ Τσο)

Ίντερ-Σάλτσμπουργκ 2-1

Το σημερινό πρόγραμμα, τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες των ομίλων του Champions League:

Τρίτη 24 Οκτωβρίου
1ος ΟΜΙΛΟΣ
1η αγωνιστική
Γαλατασαράι (Τουρκία) – Κοπεγχάγη (Δανία) 2-2
Μπάγερν (Γερμανία) – Μάντσεστερ Γ. (Αγγλία) 4-3

2η αγωνιστική
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γαλατασαράι 2-3 (17′, 67′ Χόιλουντ – 23′ Ζαχά, 71′ Ακτούρκογλου, 82′ Ικάρντι)
Κοπεγχάγη – Μπάγερν Μονάχου 1-2 (53′ Λεράγκερ – 67′ Μουσιάλα, 83′ Τελ)

3η αγωνιστική
Γαλατασαράι-Μπάγερν Μονάχου 1-3 (30΄ πέν. Ικάρντι – 8΄ Κομάν, 73΄ Κέιν, 79΄ Μουσιάλα)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Κοπεγχάγη 1-0(72΄ Μαγκουάιρ)

Η βαθμολογία
Μπάγερν Μονάχου 9
Γαλατασαράι 4
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3
Κοπεγχάγη 1

2ος ΟΜΙΛΟΣ
1η αγωνιστική
Σεβίλη (Ισπανία) – Λανς (Γαλλία) 1-1
Άρσεναλ (Αγγλία) – Αϊντχόφεν (Ολλανδία) 4-0

2η αγωνιστική
Λανς – Άρσεναλ (25′ Τόμασον, 69′ Ουαχί – 14′ Ζεσούς)
Αϊντχόφεν – Σεβίλη 1-2 (86′ πεν. Ντε Γιονκ – 68′ Γκούντελι, 87′ Εν Νεσίρι)

3η αγωνιστική
Σεβίλη-Άρσεναλ 1-2 (58΄ Γκούντελι – 45΄+4΄ Μαρτινέλι, 53΄ Γκαμπριέλ Ζεσούς)
Λανς-Αϊντχόφεν 1-1 (65΄ Ουαχί – 55΄ Μπακαγιόκο)

Η βαθμολογία
Άρσεναλ 6
Λανς 5
Σεβίλη 2
Αϊντχόφεν 2

3ος ΟΜΙΛΟΣ
1η αγωνιστική
Ρεάλ Μ. (Ισπανία) – Ουνιόν Βερολίνου (Γερμανία) 1-0
Μπράγκα (Πορτογαλία) – Νάπολι (Ιταλία) 1-2

2η αγωνιστική
Ουνιόν Βερολίνου – Μπράγκα 2-3 (30΄,37΄ Μπέκερ – 41΄ Νιακατέ, 51΄ Μπρούμα, 90+4΄ Αντρέ Κάστρο)
Νάπολι – Ρεάλ Μαδρίτης 2-3 (19′ Όστιγκαρντ, 54′ πεν. Ζιελίνσκι – 27′ Βινίσιους, 34′ Μπέλιγχαμ, 78′ αυτ. Μέρετ)

3η αγωνιστική
Μπράγκα-Ρεάλ Μαδρίτης 1-2 (63΄ Ντζαλό – 16΄ Ροντρίγο, 61΄ Μπέλινχαμ)
Ουνιόν Βερολίνου-Νάπολι 0-1 (65΄ Ρασπαντόρι)

Η βαθμολογία
Ρεάλ Μαδρίτης 9
Νάπολι 6
Μπράγκα 3
Ουνιόν Βερολίνου 0

4ος ΟΜΙΛΟΣ
1η αγωνιστική
Μπενφίκα (Πορτογαλία) – Σάλτσμπουργκ (Αυστρία) 0-2
Σοσιεδάδ (Ισπανία) – Ίντερ (Ιταλία) 1-1

2η αγωνιστική
Σάλτσμπουργκ – Σοσιεδάδ 0-2 (7΄ Ογιαρθάμπαλ, 27΄ Μέντεθ)
Ίντερ – Μπενφίκα 1-0 (62′ Τουράμ)

3η αγωνιστική
Ίντερ-Σάλτσμπουργκ 2-1 (19΄ Σάντσες, 64΄ πέν. Τσαλχάνογλου – 57΄ Γκλουκ)
Μπενφίκα-Σοσιεδάδ 0-1 (63΄ Μέντες)

Η βαθμολογία
Σοσιεδάδ 7
Ίντερ 7
Σάλτσμπουργκ 3
Μπενφίκα 0

Τετάρτη 25 Οκτωβρίου
5ος ΟΜΙΛΟΣ
1η αγωνιστική
Φέγενορντ (Ολλανδία) – Σέλτικ (Σκωτία) 2-0 (45΄+2 Στενγκς, 76΄ Γιάχανμπακς)
Λάτσιο (Ιταλία) – Ατλέτικο Μαδρίτης (Ισπανία) 1-1 (90΄+5 Προβεντέλ – 29΄ Μπάριος)

2η αγωνιστική
Ατλέτικο Μαδρίτης – Φέγενορντ 3-2 (14΄, 47΄ Μοράτα, 45΄+4 Γκριεζμάν – 7΄ αυτ. Ερμόσο, 34΄ Χάντσκο)
Σέλτικ – Λάτσιο 1-2 (12΄ Φουρουχάσι – 29΄ Βετσίνο, 90΄+6 Πέδρο)

3η αγωνιστική
19:45 Φέγενορντ – Λάτσιο
22:00 Σέλτικ – Ατλέτικο Μαδρίτης

Η βαθμολογία (σε 1 αγ.)
Ατλέτικο Μ. 4
Λάτσιο 4
Φέγενορντ 3
Σέλτικ 0

6ος ΟΜΙΛΟΣ
1η αγωνιστική
Παρί Σεν Ζερμέν (Γαλλία) – Ντόρτμουντ (Γερμανία) 2-0 (49΄ πεν. Μπαπέ, 58΄ Χακίμι)
Μίλαν (Ιταλία) – Νιούκαστλ (Αγγλία) 0-0

2η αγωνιστική
Ντόρτμουντ – Μίλαν 0-0
Νιούκαστλ – Παρί Σεν Ζερμέν 4-1 (17΄ Αλμιρόν, 42΄ Μπερν, 50΄ Λονγκσταφ, 90΄+1 Σαρ – 56΄ Ερναντέζ)

3η αγωνιστική
22:00 Παρί Σεν Ζερμέν – Μίλαν
22:00 Νιούκαστλ – Ντόρτμουντ

Η βαθμολογία (σε 1 αγ.)
Νιούκαστλ 4
Παρί Σεν Ζερμέν 3
Μίλαν 2
Ντόρτμουντ 1

7ος ΟΜΙΛΟΣ
1η αγωνιστική
Γιουνγκ Μπόις (Ελβετία) – Λειψία (Γερμανία) 1-3 (33΄ Ελία – 3΄ Σιμακάν, 74΄ Σλάγκερ, 90΄+2 Σέσκο)
Μάντσεστερ Σίτι (Αγγλία) – Ερυθρός Αστέρας (Σερβία) 3-1 (47΄, 60΄ Άλβαρες, 73΄ Ρόδρι – 45΄+2 Μπουκαρί)

2η αγωνιστική
Λειψία – Μάντσεστερ Σίτι 1-3 (48΄ Οπέντα – 25΄ Φόντεν, 84΄ Άλβαρες, 90΄+2 Ντοκού)
Ερυθρός Αστέρας – Γιούνγκ Μπόις 2-2 (37΄ Εντιαγέ, 89΄ Μπουκαρί – 48΄ Ούγκρινιτς, 60΄ πεν. Ίτεν)

3η αγωνιστική
22:00 Λειψία – Ερυθρός Αστέρας
22:00 Γιουνγκ Μπόις – Μάντσεστερ Σίτι

Η βαθμολογία
Μάντσεστερ Σίτι 6
Λειψία 3
Γιουνγκ Μπόις 1
Ερυθρός Αστέρας 1

8ος ΟΜΙΛΟΣ
1η αγωνιστική
Μπαρτσελόνα (Ισπανία) – Αντβέρπ (Βέλγιο) 5-0 (11΄,66΄ Ζοάο Φέλιξ, 19΄ Λεβαντόφσκι, 22΄ αυτ. Μπατάικ, 54΄ Γκάβι)
Σαχτάρ Ντόνετσκ (Ουκρανία) – Πόρτο (Πορτογαλία) 1-3 (13΄ Κέλσι – 8΄,15΄ Γκαλένο, 29΄ Ταρεμί)

2η αγωνιστική
Αντβέρπ – Σαχτάρ Ντόνετσκ 2-3 (3΄ Μούγια, 33΄ Μπαλικβισά – 48΄, 76΄ Σίκαν, 71΄ Ρακίτσκι)
Πόρτο – Μπαρτσελόνα 0-1 (45΄+1 Τόρες)

3η αγωνιστική
19:45 Μπαρτσελόνα – Σαχτάρ Ντόνετσκ
22:00 Αντβέρπ – Πόρτο

Η βαθμολογία
Μπαρτσελόνα 6
Πόρτο 3
Σαχτάρ Ντόνετσκ 3
Αντβέρπ 0

 

 


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE