Champions League | Μπάγερν – Λάτσιο 3-0 | This is the story of the Harry Kane (vid)

Share on:

Δεν έχει καμία σταθερά στο παιχνίδι της. Ο προπονητής της, πιθανότατα θα έφευγε από σήμερα σε περίπτωση αποκλεισμού. Ο νέος τεχνικός διευθυντής ανέλαβε πριν από μερικές ημέρες. Οι τραυματισμοί είναι ατελείωτοι. Εντός συνόρων πάει να χάσει το πρωτάθλημα μετά από 11 σερί κατακτήσεις και έχει αποχαιρετίσει προ πολλού το κύπελλο.

Είναι όμως η Μπάγερν Μονάχου. Ό,τι κι αν της συμβαίνει παραμένει η Μπάγερν Μονάχου. Και τέτοια παιχνίδια ξέρει να τα διαχειρίζεται όσο λίγες ομάδες στην Ευρώπη.

Το πλάνο της Λάτσιο λειτούργησε καταπληκτικά για 38 λεπτά. Η ομάδα του Σάρι ήθελε να παίξει με τα γερμανικά νεύρα, να κλείσει τους χώρους και να περιμένει. Να ποντάρει στην κακή βαυαρική ψυχολογία. Και μέχρι εκείνο το λεπτό είχε πιάσει. Το ματς έμενε στο 0-0, μάλιστα λίγο μετά το ημίωρο (32’) ο Τσίρο Ιμόμπιλε βρέθηκε σε θέση βολής, ωστόσο η κεφαλιά ψαράκι που έκανε πέρασε ελάχιστα άουτ.

Εκείνη ήταν η στιγμή των Ιταλών. Από την στιγμή που την ξόδεψαν, τα κανονάκια τους είχαν λιγοστέψει. Αρκούσε μία στιγμή για να γυρίσουν όλα τούμπα. Από μία στραβοκλωτσιά του Γκερέιρο, ο Χάρι Κέιν πετάχτηκε στην καρδιά της περιοχής και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ (38’).

Αυτό ήταν! Η ψυχολογία είχε γυρίσει, όλα είχαν τελειώσει. Στην επόμενη κιόλας κατεβασιά ο Μουσιάλα έχασε για εκατοστά το 2-0, όμως η πολιορκία είχε ξεκινήσει.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, από σέντρα-σουτ του Ντε Λιχτ, ο Τόμας Μίλερ πετάχτηκε με ανάλογο τρόπο και με κεφαλιά έδωσε σκορ πρόκρισης από το πρώτο μέρος (2-0).

Οι Γερμανοί είχαν φέρει πια το παιχνίδι εκεί που ήθελαν, το μόνο που χρειαζόταν ήταν να διαχειριστούν την κατάσταση. Έδωσαν χώρο και άρχισαν τις στοχευμένες κόντρες. Στο 66ο λεπτό ο Σανέ έφυγε στην πλάτη της άμυνας, ο Προβεντέλ απέκρουσε το σουτ του, όμως ο Κέιν που πήρε το ριμπάουντ έκανε σε κενή εστία το 3-0 (66’).

Με το ιταλικό ηθικό στο ναδίρ, ο Τόμας Μίλερ σημάδεψε το δοκάρι σε νέα αντεπίθεση (71’), ενώ στην επόμενη φάση το φαρμακερό σουτ του Σανέ πέρασε ελάχιστα άουτ.

Η Λάτσιο είχε πετάξει στην πραγματικότητα λευκή πετσέτα από το πρώτο μέρος, το 3-0 έμεινε ως το τέλος, με τους Ιταλούς να αποδεικνύονται πολύ κατώτεροι των περιστάσεων, πετώντας στα σκουπίδια το 1-0 της Ρώμης.

Μπάγερν Μονάχου (Τόμας Τούχελ): Νόιερ, Κίμιχ, Ντε Λιχτ, Ντάιερ, Γκερέιρο (78’ Ντέιβις), Πάβλοβιτς, Γκορέτσκα, Σανέ (89’ Λάιμερ), Μίλερ (78’ Τελ), Μουσιάλα (90’ Γκνάμπρι), Κέιν.

Λάτσιο (Μαουρίτσιο Σάρι): Προβεντέλ, Μάρουσιτς, Γκίλα, Ρομανιόλι, Πελεγκρίνι, Βεσίνο (61’ Κατάλντι), Γκεντουζί, Λουίς Αλμπέρτο (80’ Καμάντα), Τσακάνι (61’ Ίσακσεν), Φελίπε Άντερσον (76’ Πέδρο), Ιμόμπιλε (61’ Καστεγιάνος).


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE