Χαλκιδική| Ανατροπή με την αιτία θανάτου της 16χρονης – Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στην κηδεία της

Share on:

Νέα δεδομένα ανακύπτουν αναφορικά με τον θάνατο της 16χρονης από το Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή στη Χαλκιδική τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από ιατροδικαστικές πηγές που επικαλείται το thestival.gr, ο θάνατος της άτυχης κοπέλας προκλήθηκε από εισρόφηση αναχθέντος γαστρικού περιεχομένου.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη ανατρέπει την έως τώρα εκδοχή, σύμφωνα με την οποία η 16χρονη κατέληξε μετά από αλλεργικό σοκ που υπέστη. Στο μεταξύ, σήμερα το μεσημέρι συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο «αντίο» στη 16χρονη σε κλίμα οδύνης.

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στην κηδεία της

Σκηνές αρχές τραγωδίας εκτυλίχθηκαν το πρωί της Παρασκευής στην κηδεία της 16χρονης που πέθανε μετά από αλλεργικό σοκ στην Χαλκιδική.

Τραγική φιγούρα η μητέρα της που δεν μπορεί να πιστέψει ότι έχασε το αγγελούδι από τη μία στιγμή στην άλλη. Μάλιστα δεν άντεξε και κατέρρευσε και γι΄αυτό τον λόγο κλήθηκε και ασθενοφόρο. Υποβασταζόμενος έφτασε στην εκκλησία και ο πατέρας της 16χρονης.

Ούτε η αδερφή της 16χρονης μπόρεσε να αντέξει και λιποθύμησε, ενώ βοήθεια από τους διασώστες χρειάστηκαν και συμμαθητές του κοριτσιού.

Στο Ωραιόκαστρο που έγινε η κηδεία της έχει ντυθεί στα μαύρα. Φίλοι και συγγενείς συνόδευσαν την 16χρονη στην τελευταία της κατοικία. Μάτια δακρυσμένα και ένα αναπάντητο γιατί στα χείλη όλων συνέθεταν το σκηνικό της θλίψης.

Το χρονικό

Το κορίτσι είχε αλλεργία στη λακτόζη. Σύμφωνα με την εκπομπή «Δεκατιανοί» του ΣΚΑΪ, διασκέδαζε με φίλους της. Η υπόλοιπη παρέα της παρήγγειλε προϊόντα που περιείχαν το συγκεκριμένο συστατικό. Η κοπέλα επέλεξε να φάει hot dog.

Όμως, σύμφωνα με φίλους και συγγενείς, παρόλο που η 16χρονη ενημέρωσε το εστιατόριο για τις τροφές που δεν έπρεπε να καταναλώσει, το μοιραίο δεν αποφεύχθηκε.

Λίγη ώρα αργότερα αισθάνθηκε αδιαθεσία και άρχισε να χάνει τις αισθήσεις της. Τα παιδιά έτρεξαν στο δωμάτιό τους να πάρουν τα φάρμακα της 16χρονης, καθώς γνώριζαν το πρόβλημα.

Τελικά, το κορίτσι δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή. Ήταν η πρώτη φορά που έπαθε αλλεργικό σοκ, καθώς τόσο η ίδια όσο και η οικογένειά της πρόσεχαν τα φαγητά που κατανάλωνε.

Η μητέρα της 16χρονης δεν άντεξε και λιποθύμησε κατά τη διάρκεια της κηδείας, με αποτέλεσμα στο σημείο να σπεύσει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και να της παράσχει τις πρώτες βοήθειες.

Με πληροφορίες της ert, newsit


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE