Χαλκιδική| 19χρονη κατήγγειλε τον βιασμό της σε παραλία μέρα μεσημέρι

Share on:

 Συνελήφθη ο κατάδικος που ήταν έξω με άδεια

Τρόμο προκαλεί η καταγγελία της 19χρονης κοπέλας που ισχυρίζεται πως υπέστη βιασμό σε παραλία της Χαλκιδικής και μάλιστα μέρα μεσημέρι.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η 19χρονη εργάζεται σε ξενοδοχείο της περιοχής και αποφάσισε πριν την βάρδια της να κάνει ένα μπάνιο στην παραλία. Στο beach bar της παραλίας, σύμφωνα με την καταγγελία της, την εντόπισε και της επιτέθηκε ένας άγνωστος άνδρας, ο οποίος την χτύπησε και την βίασε.
Η ίδια ενημέρωσε τους γονείς τους και εκείνοι τις αστυνομικές αρχές.

Επιβεβαιώθηκε από ιατροδικαστή

Οι αρχές επικοινώνησαν με την ιατροδικαστική υπηρεσία στη Θεσσαλονίκη ώστε να εξεταστεί άμεσα η 19χρονη, ενώ τα ρούχα της κρατήθηκαν για να εξεταστούν. Πληροφορίες MEGA αναφέρουν ότι οι σχετικές εξετάσεις επιβεβαίωσαν το τραγικό γεγονός. Η εξέταση του ιατροδικαστή έδειξε ότι βιάστηκε η κοπέλα και φέρει χτυπήματα στο κεφάλι και στα πόδια.

Η 19χρονη οδηγήθηκε από χθες στη Θεσσαλονίκη για εξετάσεις, ενώ αναγνώρισε και τον δράστη στο αστυνομικό τμήμα Κασσάνδρας.

Ο δράστης

Πρόκειται για έναν μεσήλικα άνδρα, κοντά στα 60 έτη, ο οποίος είναι κατάδικος των φυλακών Κασσάνδρας και ήταν έξω με άδεια.

Η κινητοποίηση των αρχών ήταν άμεση από την πρώτη στιγμή, ήταν κοντά στα ίχνη του δράστη, ο οποίος συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE